حدیث از حضرن مهدی (ع)
اتّفاق و وفای به عهد

لَوْ أَنَّ أَشْیاعَنا وَفَّقَهُمُ اللّهُ لِطاعَتِهِ عَلَی اجْتِماع مِنَ الْقُلُوبِ فِی الْوَفاءِ بِالْعَهْدِ عَلَیْهِمْ لَما تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الُْیمْنُ بِلِقائِنا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعادَهُ بِمُشاهَدَتِنا:

اگر شیعیان ما ـ که خداوند آنها را به طاعت و بندگی خویش موفّق بدارد ـ در وفای به عهد و پیمان الهی اتّحاد واتّفاق می‌داشتند و عهد و پیمان را محترم می‌شمردند، سعادت دیدار ما به تأخیر نمی‌افتاد و زودتر به سعادت دیدار ما نائل می‌شدند.

:: همایش روز باز ویژه کنکوری های سال 97چهارده مرداد برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۹ |

برگزاری همایش روز باز ویژه کنکوری های سال 97

همایش آشنایی با رشته های دانشگاه علم و صنعت ایران (ویژه کنکوریهای سال 97)14  مرداد ماه برگزار می شود.
 بدینوسیله از کلبه دانش آموزان شرکت کننده در آزمون سراسری سال 97 دعوت به عمل می آید، در همایش روز باز (آشنایی با رشته های دانشگاه علم و صنعت ایران) شرکت نمایند.
این برنامه شامل بخش های مختلف شامل همایش «آشنایی با دانشگاه علم و صنعت ایران و نکات طلایی در انتخاب رشته صحیح» و کارگاه های آشنایی با رشته های تحصیلی مقطع کارشناسی دانشگاه می باشد.
زمان برگزاری این همایش یکشنبه 14/5/97 از ساعت 7:30 الی 13:30 بوده و ثبت نام برای شرکت در آن الزامی است.
مکان برگزاری این همایش میدان رسالت، دانشگاه علم و صنعت ایران، معاونت فرهنگی و اجتماعی می باشد.
ثبت نام برای شرکت در این همایش به دو صورت گروهی ویژه مدارس برتر تهران و به صورت فردی و با پرداخت هزینه ده هزار تومانی ممکن است. حضور همراه دانش آموز هم در صورت ثبت نام و پرداخت هزینه ده هزار تومانی ممکن است.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت (openday.iust.ac.ir) مراجعه کرده و یا با شماره 77491231 تماس بگیرند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1327 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781