مدیریت دانشکده::
اخبار و رویدادها::
مستندات و فرمها::
تسهیلات پایگاه ::
مدیریت امور دانش آموختگان::
پیوند با دانشگاه

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

تور مجازی دانشگاه

:: برگزاری سخنرانی علمی در دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱ |

به همّت معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز و مرکز پژوهش و فناوری فرآیندهای غشایی، سخنرانی علمی با موضوع:
"Thin Film Composite Membrane Fabrication for Forward Osmosis"
روز چهارشنبه سوّم مرداد ماه 97 در سالن کنفرانس دانشکده برگزار می­گردد. در این سخنرانی، آقای دکتر  سلیمان صاحبی، دارنده مدرک PhD از دانشگاه تکنولوژی سیدنی، به ارائه آخرین دستاوردها و نتایج مطالعات خود در زمینه شیرین­سازی آب دریا با روش­های مقرون­به­صرفه و ساخت غشای لایه نازک برای اسمز مستقیم، با هدف تصفیه پیشرفته و ارزان آب می­پردازند.

دفعات مشاهده: 831 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3781