مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

مصاحبه تخصصی دکترای برق 97

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه دکتری خانم فاطمه پور حسن زاده شریفی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۳ |
چکیده
سرطان دومین عامل جهانی مرگ و میر و سومین آن در میان ایرانیان است. پس اهمیت مدلسازی آن با اهداف شناخت، پیش بینی و ارایه پروتکل های مناسب درمانی بر کسی پوشیده نیست. مزایای اتوماتای سلولی از جمله: سهولت بیان اثرات محیط میکرویی بر دینامیک رشد تومور، سرعت اجرای آن در شبیه سازی های مقیاس بزرگ و همچنین توانایی شبیه سازی پدیده های پیدایشی، اتوماتای سلولی را کاراتر از معادلات دیفرانسیل نشان می دهد. مدل های اتوماتای کنونی در حوزه شبیه سازی و پیشنهاد پروتکل های درمان ضعیف عمل کرده اند. تاکنون نشانه ها یا سیگنال های شیمیایی غیر محلی از جمله موادغذایی و مواد زاید که نقش کلیدی در رشد تومور دارند، با معادلات دیفرانسیل مدل سازی شده اند. حل عددی معادلات دیفرانسیل در مدل های ترکیبی یکی از دشواری های استفاده از آن ها بوده است. مدل هایی که با استفاده از روش های ریاضی محض همچون معادلات دیفرانسیل به شبیه سازی دینامیک رشد پرداخته اند، کمتر به سازگاری با هال مارک ها و بیولوژی سرطان توجه نموده و برای سرطان شناسان نامانوس ترند. در این تحقیق مدلی ارایه داده ایم که با تعداد متغیرهایی سازگار با بیولوژی سرطان، اثرات محلی و غیر محلی محیط اطراف بر دینامیک رشد تومور و ارتباط بین مقیاس های میکروسکوپیک و ماکروسکوپیک در رشد آن را شبیه سازی می کند. در این مدل هتروژنی تومور نیز مورد توجه قرار گرفته است. مدل پیشنهادی شامل لایه های: سلولی، چرخه سلولی، مواد متابولیک و درمان می باشد. ساختار لایه ای و مودولار مدل باعث می شود تا درک و ارزشیابی آن برای سرطان شناسان آسان تر شده، بعلاوه توسعه  و تکمیل آن همگام با کشفیات جدید در حوزه سرطان شناسی با افزودن لایه های جدید و اندرکنش بین آن ها امکان پذیر گردد. اندرکنش بین لایه های مدل در سازگاری با بیولوژی سرطان در قوانین مدل گنجانده شده است. مقادیر پارامترهای مدل بر اساس یافته های پزشکی مراجع معتبر تنظیم و نتایج شبیه سازی با نتایج in vivo و in vitro معتبر مقایسه گردیده است. با اطمینان از درستی مدل، لایه درمان به مدل اضافه و پیشنهاداتی برای کنترل رشد تومور ارایه شده است. در این تحقیق معیارهای اعتبار سنجی نتایج شامل: نمایش های گرافیکی دو بعدی، شمارش تعداد سلول های توموری، درصد رشد، درصد نکروتیک و مقایسه آن با داده های تجربی و همچنین استفاده از ایده های مشاوران تز در انسیتو کانسر ایران بوده است.
دفعات مشاهده: 153 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3760