برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی گروه طرح و برنامه::
اخبار و رویدادها::
دبیرخانه شورای فرهنگی::
کرسی های آزاداندیشی::
مطالعات وبرنامه ریزی فرهنگی::
کمیته راهبردی فرهنگی::
نظارت و ارزیابی فرهنگی ::
فضای مجازی::
معرفی کتاب ::
صوت و تصویر::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
مدیریت ها

دانشگاه علم و صنعت

معاونت فرهنگی و اجتماعی

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

امور فرهنگی و فوق برنامه

مرکز مشاوره دانشگاه

دانشگاه ما

دفترارتبا ط بامدارس

نظرات خود را در مورد سایت ثبت کنید.

:: نشست‌تخصصی، پیرامون دلالت‌های سیاستگذاری فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۰ |
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد نشست‌های تخصصی، پیرامون دلالت‌های سیاستگذاری فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی برگزار نماید.
هدف از برگزاری این نشست‌ها تبیین مؤلفه‌های مشخص در این حوزه و استفاده از ظرفیت نخبگانی موجود به منظور بحث و گفتگو حول این مولفه‌ها است. اولین نشست در این رابطه با عنوان «سیاستگذاری فرهنگی در آموزش عالی: نگرش‌های نظری / تجربه ایرانی» روز چهارشنبه ۲۰ تیرماه ۱۳۹۷ ساعت ۱۳-۹ در دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی برگزار خواهد شد. سخنرانان این نشست و موضوعات آن عبارتند از:
دکتر نعمت‌الله فاضلی: تجربه‌های جهانی و رویکردهای نوین در سیاستگذاری فرهنگی آموزش عالی دکتر فریدون رحیم‌زاده: تعارضات نظری و پیامدهای ممکن سیاستگذاری متمرکز فرهنگی دکتر حسین ابراهیم‌آبادی: پیوند نظریه و عمل در سیاستگذاری فرهنگی آموزش عالی دکتر ناصرالدین تقویان: مفاهیم و مؤلفه‌های کلیدی در سیاستگذاری فرهنگی آموزش عالی لازم به ذکر است، شرکت در این نشست‌ها برای عموم آزاد می‌باشد.
دفعات مشاهده: 133 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3760