مدیریت دانشکده::
دانشجویان::
آلبوم تصاویر::
گروه‌های دانشجویی::
کانون دانش‌آموختگان و اساتید::

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی عمران ؟

تلفن دفتر: 77240565 - 77240399

دورنگار: 77240398

تلفن مرکزی دانشگاه: 9-77451500

آموزش کارشناسی:

73228103 و 73228195

آموزش تحصیلات تکمیلی:

73228186 و 73228188 و 73228189 و 73228190

کد پستی دانشگاه: 13114-16846

صندوق پستی دانشگاه:

پست الکترونیکی: mail@civileng.iust.ac.ir

تور مجازی دانشگاه

تور مجازی دانشگاه علم و صنعت ایران

خوراک RSS

نشانی عناوین مطالب وبگاه

درباره RSS

دفتر امور انتقال فناوری و ...
مرکز کارآفرینی دانشگاه
:: الزام شرکت همه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی ۹۶ به بعد در دوره HSE ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۵ |
اطلاعیه دوره HSE
کلیه دانشجویان دانشگاه می‌توانند هر هفته در سایت مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه دوره HSE  را گذرانده و در آزمون شرکت نمایند.
این دوره برای کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی سال ۹۶ الزامی می‌باشد. در صورت نگذراندن این دوره از ورود این دانشجویان به آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها جلوگیری به عمل خواهد آمد و مجوز دفاع از پایان نامه به آنها داده نخواهد شد.
دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی ۹۶ که در حال فارغ‌التحصیلی هستند و نیاز به اخذ مجوز دفاع دارند به گونه‌ای برنامه‌ریزی نمایند که حتماً در این آزمون شرکت نمایند.
شنبه‌ها در سایت مرکز آموزش الکترونیکی، در لینک HSE، فایل‌های دوره را مطالعه نمایید.  (جهت ورود برای نام کاربری و رمز عبور از شماره دانشجویی استفاده شود)
چهارشنبه‌ها  ساعت ۱۲ الی ۱۴ لینک آزمون در همان قسمت دوره‌ها  در سایت مرکز آموزش الکترونیکی فعال شده و آزمون برگزار می‌گردد.
به دانشجویانی گواهینامه گذراندن دوره اعطا خواهد شد که نمره بالای ۵۰ را در آزمون کسب کرده باشند. گواهینامه‌ها در پایان هر فصل به دانشکده‌ها ارسال خواهد شد.
در صورت بروز مشکل در زمان آزمون با داخلی ۶۱۶۳ خانم درخشنده و یا داخلی ۲۳۶۳ خانم جعفری تماس حاصل فرمایید.

دفعات مشاهده: 880 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 3760