مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

مصاحبه تخصصی دکترای برق 97

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه دکتری آقای احسان روحانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۲ |
چکیده
تحریک درون نخاعی یکی از تکنیک‌های امیدبخش برای بازسازی حرکت در اندام‌های تحتانی فلج با استفاده از تحریک الکتریکی ناحیه کمری- خاجی نخاع زیر قسمت آسیب‌دیده می‌باشد. هدف اصلی این پروژه طراحی یک کنترل‌کننده تطبیقی- فازی مدلغزشی ترمینال برای کنترل حرکت راه رفتن بر روی تردمیل در حال حرکت می باشد. برای نیل به این هدف، یک استراتژی تحریک جدید بر مبنای بلوک‌های حرکتی (همکاری گروهی مفاصل سه‌گانه قوزک، زانو و لگن در هنگام جمع شوندگی و بازشوندگی) طراحی شده است. با تطبیق عرض پالس سیگنال‌های تحریک و ترکیب مناسب بلوک‌های حرکتی، عملکرد ردیابی دقیق در حالت کنترل حرکت ۳مفصله در هوا و راه رفتن (۲ پا) حاصل شده است. یک قانون تطبیقی بر پایه الگوریتم کاهش گرادیان با دینامیک ترمینال برای تخمین برخط پارامترهای سیستم اسکلتی- عصبی- عضلانی طوری طراحی شده است که باعث همگرایی خطای ردیابی در مدت‌زمان محدود به یک همسایگی اطراف صفر شده است. نتایج کنترل حرکت بر روی مدلهای حیوانی (گربه) سالم بیهوش نشان داده‌اند که با استفاده از دو بلوک حرکتی، مفاصل قوزک، زانو و لگن به صورت جداگانه کنترل شدند. بر پایه این نتایج، چهار بلوک حرکتی برای کنترل حلقه بسته گام برداری در هوا برگزیده شده‌اند. در زمان کنترل راه رفتن بر روی تردمیل، از زوایای قوزک و زانو به ترتیب برای کنترل حلقه بسته دو بلوک‌های بازخورد گرفته شده است. نتایج تحقیق حاضر ثابت کرد که الگوی حرکت راه رفتن طبیعی با کنترل ردیابی بلوک‌های حرکتی با استفاده از تحریک میکرونی نخاع قابل تحقق می‌باشد در حالیکه کنترل‌کننده نیازی به فاز یادگیری خارج از خط و پیش تنظیم سطح تحریک ندارد. همچنین در این تحقیق، یک کنترل‌کننده تطبیقی- فازی سریع جدید بر مبنای مدلغزشی ترمینال برای غلبه بر تأثیر تأخیرهای معلوم زمانی در ورودی کنترلی و حالت‌های سیستم در سیستمهای غیرخطی عدم قطعیت دار در حضور اختلالات خارجی طراحی گردید.
دفعات مشاهده: 195 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3858