مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

مصاحبه تخصصی دکترای برق 97

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه دکتری آقای مجید غنی ئی زارچ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۹ |
چکیده
در این رساله هدف این است که با استفاده از تئوری تداوم به تشخیص عیب در سیستم های غیرخطی پرداخته شود. هسته تداوم، هسته تغییر ناپذیر و حوزه تسخیر مفاهیم انتخابی از این تئوری است که در این رساله به معرفی آن ها پرداخته می شود. به منظور استفاده از این مفاهیم در سیستم های غیرخطی، نحوه ی بدست آوردن آن ها مورد بررسی قرار می گیرد. یک روش لاگرانژی برای محاسبه ی این مجموعه ها در مورد سیستم های غیرخطی که به صورت LPV نمایش داده می شوند، ارائه شده است. به خاطر سادگی و کارآیی محاسبات، از زونوتوپ برای نمایش مجموعه ها استفاده شده است. سپس الگوریتمی برای تایید ایمنی و عملکرد سیستم های کنترل بر اساس این مفاهیم ارائه شده است. استفاده از این مفاهیم به همراه مشاهده گرهای بازه ای در آشکارسازی و جداسازی عیوب مورد بحث قرار می گیرد. تشخیص عیب با بررسی سازگاری بین رفتار اندازه گیری شده و پیش بینی شده با مجموعه های تئوری تداوم انجام می گیرد. استفاده از مشاهده گرهای بازه ای موجب مقاومت در مقابل اغتشاش و نویز در مرحله تولید مانده می شود، در حالی که مفاهیم تئوری تداوم می توانند آشکارسازی و جداسازی عیوب را نه تنها در حالت ماندگار، که در حالت گذرا نیز در مرحله ی ارزیابی مانده فراهم سازند. موضوع بعدی که در این رساله مورد بررسی قرار گرفته چگونگی ارزیابی تحمل پذیری عیب در یک سیستم غیرخطی با استفاده از تئوری تداوم است. به دلیل ساختار کنترل پیش بین مدل که به ما اجازه ی اعمال مستقیم اثرات عیب بر اهداف و محدودیت های سیستم را فراهم می سازد، از این نوع کنترل کننده برای بررسی ها استفاده شده است. روش پیشنهادی اجازه ی تصمیم گیری در مورد ادامه ی کار سیستم بعد از وقوع عیب یا توقف آن به دلیل عدم توانایی در رسیدن به اهداف مورد نظر را می دهد. نحوه ی به کارگیری این روش ها با مثال های عملی مورد بررسی قرار گرفته است.
دفعات مشاهده: 237 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3862