معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: مراسم تقدیر از کارکنان مرکز مشاوره ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۶ |
مراسم تقدیر از مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه، چهارم تیرماه ۱۳۹۷ با حضور سرپرست دانشگاه در محل سالن اجلاس ساختمان ریاست برگزار شد.
این مراسم تقدیر به مناسبت انتخاب مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان برترین مرکز مشاوره در بین تمامی دانشگاههای تحت پوشش این وزارت برگزار شد و در آن دکتر ذاکری (سرپرست دانشگاه)، دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه)، دکتر شریعت(معاون اجتماعی و فرهنگی)، دکتر موحدی راد (مدیر مرکز مشاوره دانشجویی) و کارکنان این مرکز حضور داشتند.
در مراسم تقدیر از مرکز مشاوره دانشجویی، ابتدا دکتر موحدی راد به تبیین لزوم وجود مرکز مشاوره در دانشگاه و شرح ارکان و وظایف آن پرداخت. سپس دکتر ذاکری ضمن تشکر از زحمات کارکنان و مشاوران این مرکز، بر لزوم حمایت از مرکز و افزایش قوت آن تاکید کرد. دکتر شریعت نیز ضمن قدردانی از زحمات مرکز مشاوره، بر توجه بیشتر به مرکز تاکید کرد. سپس با اهدای لوح و هدایا از کارکنان این مرکز تقدیر شد.
دفعات مشاهده: 332 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد