معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: برگزاری انتخابات کانون های فرهنگی هنری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۶ |
انتخابات اعضای شورای مرکزی کانون­ های فرهنگی هنری دانشگاه  در تارخ ۹۷/۲/۲۵  در ساعت ۱۰ با حضور دبیر کانون ها و نماینده مدیریت فرهنگی سرکار خانم هما حاتمی نسب. آغاز گردید. در ابتدا خالی بودن صندوق ها بررسی و تایید شد و بعد از پلمپ هر صندوق در حضور دبیر کانون مربوطه، رای گیری اغاز گردید.در این تاریخ انتخابات ۱۳ کانون فعال برگزار گردید.
رای گیری در ساعت ۱۳ به پایان رسید.
پس از استراحت به منظور اقامه نماز و صرف ناهار،  از ساعت ۱۴ تا ۱۷ شمارش ارا در حضور نماینده مدیریت فرهنگی، و نمایندگان کانون ها و دبیر شورای هماهنگی کانون ها، خانم سپیده سلطانی صورت گرفت.

دفعات مشاهده: 794 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد