معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: برگزاری کلاس های تابستانی ویژه فرزندان اساتید و کارمندان محترم دانشگاه ۵تیر۱۳۹۷ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۶ |
بدین وسیله به اطلاع می رساند مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی در راستای اهداف برنامه راهبردی دانشگاه و به منظور خدمت رسانی هدفمند و هرچه بیشتر به اساتید، کارکنان و خانواده های محترم ایشان و همچنین غنی سازی اوقات فراغت فرزندان و ایجاد فضای بانشاط در دانشگاه اقدام به برگزاری کلاس های تابستانی نموده است.
لازم به ذکر است ثبت نام این دوره ها صرفاً برای دانشگاهیان محترم علم و صنعت ایران امکان پذیر بوده و علاقه مندان میتوانند علاوه بر فرزندان اقدام به ثبت نام بستگان خود، البته با هزینه آزاد، طبق جدول هزینه، اطلاعات و برنامه که به پیوست ارائه شده است نمایند.
  • مسئولیت بستگان شرکت کننده در دوره ها با همکار گرامی خواهد بود.
  • واریز هزینه بهبانک ملی به نام خزانه داری کل، درآمد اختصاصی معاونت فرهنگی و اجتماعی)
  • برای هر یک از شرکت کنندگان می بایست فرم جداگانه تکمیل شود.
  • متقاضیان می بایست فرم تکمیل شده، فیش پرداختی(یا تصویر فیش) و یک قطعه عکس پرسنلی ۴×۳ از شرکت کننده را حداکثر تا روز سه شنبه ۱۲ تیرماه۹۷ به مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی تحویل فرمایند.
  • لازم به ذکر است هر یک از دوره ها در صورت به حد نصاب رسیدن نفرات، از روز ۱۶ تیرماه به مدت ۶ هفته، تا پایان مردادماه ۱۳۹۷ طبق جدول زمانبندی اعلام شده در اطلاعیه پیوست، برگزار خواهد شد.
  •  همکاران گرامی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به فایل اطلاعیه که به پیوست تقدیم شده است مراجعه نموده و در نهایت با تلفن های ۷۷۲۴۰۴۶۰ و یا داخلی ۲۴۳۶  و یا شماره همراه کاری ۰۹۰۱۸۳۸۱۴۴۶ تماس گرفته و یا با مراجعه حضوری به  مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی واقع در طبقه سوم ساختمان ۱۵خرداد نسبت به رفع ابهامات احتمالی اقدام نمایند.
  •  ضمناً به منظور سهولت بشتر در برنامه ریزی، برنامه های ورزس دانشگاه و کلاسهای مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی در انتهای اطلاعیه به پیوست تقدیم شده است. بدیهی است که مدیریت، ثبت نام و برگزاری کلاسهای ورزشی توسط اداره محترم تربیت بدنی انجام خواهد شد.
  • اطلاعات بیشتر شامل جزئیات کلاسها، سرفصل و هزینه و زمانبندی
  • فرم ثبت نام:
دفعات مشاهده: 411 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد