:: ابقاء مدیر کل حراست دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۵ |
ابقاء مدیر کل حراست دانشگاه

دکتر ذاکری (سرپرست دانشگاه)، با صدور حکمی، مدیر کل حراست دانشگاه را منصوب کرد.
سرپرست دانشگاه طی حکم مورخ 4/4/97، ادریس فیلی را برای مدت دو سال به سمت «مشاور رییس و مدیر کل حراست دانشگاه» منصوب کرد.
در حکم صادره از سوی سرپرست دانشگاه، خطاب به مدیر کل حراست دانشگاه آمده است: ضروری است ضمن توجه ویژه به حفظ کرامت و حرمت دانشگاه و دانشگاهیان و بهره مندی از تجربه های گران اعضای محترم هیات علمی و کارکنان ارجمند و خصوصا دانشجویان عزیز، در جهت ارتقا و اعتلای نظام آموزشی، پژوهشی در سایه تفاهم و صمیمیت، در پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران، گامهای موثری را بردارید.
روابط عمومی دانشگاه، این انتصاب شایسته را تبریک گفته، برای ایشان توفیقات روزافزون آرزو دارد.

Sapp.ir/iust_ira
دفعات مشاهده: 1021 بار   |   دفعات چاپ: 79 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3899