معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: دکتر ذاکری رییس دانشگاه علم و صنعت ایران شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲ |
در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ بیست و نهم خرداد ۱۳۹۷، دکتر جبارعلی ذاکری به عنوان «رییس دانشگاه علم و صنعت ایران» انتخاب شد. در این جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی که با حضور دکتر روحانی برگزار شد، ۱۱ نفر از رؤسای دانشگاه ‌های وابسته به وزارت علوم انتخاب شدند که از این بین، دکتر ذاکری که پیش از این سرپرستی دانشگاه علم و صنعت ایران را برعهده داشت به سمت «رییس دانشگاه علم و صنعت ایران» انتخاب شد.
دفعات مشاهده: 230 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد