معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: کارگاه سنجش پیشرفت تحصیلی در دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲ |
مرکز مشاوره کارگاه سنجش پیشرفت تحصیلی را ویژه اساتید، دوشنبه ۹۷/۴/۴ از ساعت ۱۳/۳۰ الی ۱۵/۳۰ در سالن کنفرانس دانشکده مهندسی شیمی برگزار می نماید. مدرس کارگاه آقای دکتر فتح آبادی، مدیر گروه روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی می باشد. از سرفصل های کارگاه می توان به ویژگی های سنجش مطلوب، آزمون های تکوینی و جامع، آزمون های ملاک مرجع اشاره کرد.
علاقمندان جهت ثبت نام به ۰۹۱۳۳۵۴۹۷۰۹ آقای عسکری پور، نام و نام خانوادگی خود را پیامک زده و یا تماس حاصل فرمایند.
دفعات مشاهده: 226 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد