معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: هجدهمین جلسه کنگره ملی شهدای دانشجو با حضور معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۸ |
هجدهمین جلسه کنگره ملی شهدای دانشجو با حضور معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، سردار حق طلب، رئیس سازمان حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج، دکتر نیک روش، رئیس سازمان بسیج دانشجویی و سایر اعضای کنگره ملی شهدای دانشجو صبح امروز در دفتر معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ دکتر غفاری در این جلسه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تبریک پیشاپیش عید سعید فطر از زحمات همه عزیزانی که در برگزاری موفق کنگره ملی شهدای دانشجو در دانشگاه فردوسی مشهد نقش داشتند تشکر کرد و افزود: مسلم است آنچه که رقم خورد حاصل کار و تلاش شما عزیزان بود. همه ما به این موضوع واقف هستیم که این کمترین وظیفه‌ای است که ما در قبال خون شهیدان عزیز داریم و امیداوریم بتوانیم وظایفی که برای خودمان تعریف کرده‌ایم به درستی عمل کنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به اهمیت بحث آسیب شناسی و اثرسنجی برنامه‌ها اظهار کرد: اگر بدنبال درک اثرگذاری فعالیت‌های صورت گرفته هستیم لازم است آسیب شناسی بیرونی اقدامات انجام شده را در اولویت کار قرار داده و تأثیر هر بخش از فعالیت‌ها را در مجموعه‌های مختلف بسنجیم.
وی ضمن ضروری شمردن تجلیل از مقام شامخ شهدا و خانواده‌های ایشان در برنامه‌هایی نظیر کنگره ملی شهدای دانشجو، توجه و اهتمام به نسل جدید و جامعه جوان و دانشجوی جامعه را بسیار پر اهمیت دانست و افزود: بایستی هدف اصلی ما از برگزاری چنین برنامه‌هایی تقویت اثرات مثبت و تأثیرگذار این یادواره‌ها و کنگره‌ها در فرهنگ ایثار و شهادت طلبی باشد.
دکتر غفاری با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری در زمینه هویت جوانان گفت: سهم و نقشی که ما می‌توانیم در این زمینه داشته باشیم این است که با استفاده از عناصر مناسب، در شکل گیری ذهنیت و حافظه نسل جدید در زمینه فرهنگ ایثار و شهادت طلبی و همچنین تقویت روحیه ایمان و خودباوری نسل جوان مؤثر باشیم. بی شک اگر ذهنیتی که در نسل جوان شکل می‌گیرد، ذهنیت صحیحی باشد، در جنبه‌های معنوی و رفتاری آنها نیز تأثیر گذار خواد بود
دفعات مشاهده: 195 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد