معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: دانشگاه علم و صنعت ایران، سومین دانشگاه برتر کشور در کیو اس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۳۰ |
بر طبق اعلام آخرین نتایج رتبه بندی دانشگاههای برتر دنیا در نظام کیو اس، دانشگاه علم و صنعت ایران سومین دانشگاه کشور در سال ۲۰۱۹ شناخته شد.
به گفته دکتر محمدجواد دهقانی (سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام)، مطابق نتایج رتبه بندی سال ۲۰۱۹ کیو اس که به تازگی منتشر شده، دانشگاه علم و صنعت ایران، سومین دانشگاه برتر کشور است و پس از دانشگاههای صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر قرار دارد.
مطابق اعلام سرپرست ISC، در رتبه بندی سال ۲۰۱۹ کیو اس، شش دانشگاه برتر کشور به ترتیب عبارتند از: دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه تهران و دانشگاه های شهید بهشتی و شیراز.
گفتنی است کیو اس یکی از معتبرترین نظام های رتبه بندی بین المللی است که هر ساله دانشگاه های برتر جهان را قبل از آغاز سال میلادی مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار می دهد. این نظام رتبه بندی، در سال ۲۰۱۹ تعداد دانشگاه های مورد رتبه بندی خود را از ۹۵۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۸ به ۱۰۰۰ دانشگاه ارتقا داده و بدین ترتیب، سهم ایران از دانشگاه های برتر جهان از پنج دانشگاه در سال گذشته به شش دانشگاه رسیده است که دانشگاه علم و صنعت ایران، حایز رتبه سوم در بین دانشگاههای برتر کشور شده است.
روابط عمومی دانشگاه، کسب این رتبه شایسته را به دانشگاهیان علم و صنعت ایران تبریک گفته، تداوم موفقیتها و درخشش های دانشگاه را آرزو دارد.
دفعات مشاهده: 237 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد