مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه دکتری آقای بنیامین نوروزی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۷ |
چکیده
رمزنگاری تصویر به دلیل برخی ویژگی های ذاتی آن هم چون هم بستگی زیاد میان پیکسل ها متفاوت از رمزنگاری متن می باشد، به همین دلیل روش های کلاسیک رمزنگاریِ متن برای این منظور چندان کارآمد نیستند. در سالیان اخیر الگوریتم های متنوعی پیشنهادشده که متأسفانه بسیاری از این الگوریتم ها بدلیل ضعف در تولید رشته کلید، تابع انتشار ضعیف و حساست پایین تصویر رمزشده به تغییرات در کلید رمز و تصویر اصلی در برابر حملاتی مانند حمله متن ساده انتخابی و متن رمزشده انتخابی مقاوم نیستند. از این رو در این رساله سعی شد، نقاط ضعف و قوّت الگوریتم‌هایی با ساختار جایگشت و جانشینی مبتنی بر توابع آشوب، شبکه عصبی، انتگرال فازی و تبدیل های فرکانسی با انجام شبیه سازی ها و تحلیل های ریاضی مورد بررسی قرارگیرد که منجر به بازیابی تصاویر اصلی از روی تصاویر رمزشده مربوط به این الگوریتم ها بدون در دست داشتن کلید رمز شد. علاوه براین، چندین مولّد اعداد شبه تصادفی براساس توابع آشوب، درهم ریز، لوجستیک دوبعدی و کوانتومی تزویج شده، انتگرال فازی و یک تابع آشوب جدید معرفی شدند و از آنها برای طراحی الگوریتم های رمز مقاوم تصاویر سطح خاکستری و رنگی در حوزه زمان و تبدیل استفاده شد. وابسته کردن رشته کلیدها به داده های تصویر اصلی در الگوریتم ها باعث تغییر رشته کلید از یک تصویر به تصویر دیگر شده و حساسیت الگوریتم را به متن بالا می برد و مانع هرگونه حمله ی تفاضلی و حمله ی متن اصلی معلوم می شود. فضای کلید بزرگتر از ۲۱۲۸، هیستوگرام یکنواخت، هم بستگی پایین و تقریبا صفر میان پیکسل های مجاور، PSNR پایین، MSE بالا، بی نظمی نزدیک به عدد ۸، آنالیزهای تفاضلی (با ۹۹.۶۱% < NPCR و ۳۳.۴۵% < UACI)، همگی تأییدکننده ی تفاوت قابل ملاحظه بین تصویر اصلی و رمزشده و درنتیجه مقاومت در برابر انواع حملات می باشد. مقایسه ها نیز نشان می دهد که الگوریتم های پیشنهادی نسبت به مراجع دیگر، دارای پارامترهای مناسب تری بوده و تصاویر کاملاً شبه تصادفی تولید کرده که در نهایت این الگوریتم ها بسیار مناسب برای کاربردهای رمزنگاری می باشند.
دفعات مشاهده: 328 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 3960