مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

مصاحبه تخصصی دکترای برق 97

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه آقای نوید شیری هدایت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۳ |
چکیده
در مسیر تکامل مخابرات بی سیم، تقاضا برای سیستم های ماکروویو چند بانده که چندین سرویس مختلف را پشتیبانی کند در حال افزایش است. برای مدت طولانی، تکنیک های متعدد برای چند بانده کردن سیستم ها معرفی شد. به خصوص برای دو بانده کردن روش هایی ارائه شده است، از جمله: اتصال دو فیلتر میان گذر مستقل، استفاده از تشدیدگرهای امپدانس پله ای و استفاده از ساختار زمین معیوب. تمام این روش ها چون مبتنی بر تشدیدگرهای نیم طول موجی هستند محدودیت کاهش ابعاد را دارند. در این پروژه با استفاده از ساختارهای ForeS که دارای خاصیت چپگردی هستند و همچنین با استفاده از تشدیدگرهای SR که نسبت به دیگر تشدیدگرها فشرده تر هستند، سلولی به عنوان فیلتر دو بانده CRLH در باند WLAN طراحی شده است. در ادامه برای بهبود باند حذف و مشخصه تیزی فیلتر، بوسیله طراحی مدارتزویج، دو سلول باهم کسکید شده اند. در نهایت برای اینکه ابعاد سطح فیلتر کسکید شده کاهش پیدا کند، فیلتر به صورت دولایه طراحی شده است. ابعاد این فیلتر نسبت به فیلترهای فشرده و دو بانده معرفی شده در مقالات، حداقل %۶۴ فشرده تر می باشد. باند حذف بهبود یافته این فیلتر در بین دو باند عبور db۳۷- تا db۶۰- است. همچنین شیب پاسخ پراکندگی S۲۱ این فیلتر در ناحیه گذر از باند عبور به باند حذف برای باند GHz۲.۴ ، db/GHz۳۵۰ و برای باند GHz۵.۸ ، db/GHz۳۰۰ است.
دفعات مشاهده: 227 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3855