مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: دوشنبه مورخ ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: انتخاب نفر برگزیده سومین جشنواره ملی ایثار
:: کلاس های آموزش فرهنگی کارکنان با همکاری بسیج کارکنان و دفتر برنامه، بودجه و طرح / نیمسال دوم 1397
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشکده ها / 21 اسفند 1397
:: برگزاری نشست گرامیداشت اساتید خانم، همراه با تبادل نظر با هیات رییسه دانشگاه / 21 اسفند 1397
:: کرسی آزاداندیشی اساتید با موضوع نقش دانشگاه در انقلاب اسلامی ایران/ 13 اسفند 1397
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: قوانین جدید سازمان وظیفه عمومی در خصوص تمدید مهلت معافیت تحصیلی دانشجویان مشمول نظام وظیفه در مقطع کارشناسی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱ |

1.  دانشجویان مشمول در مقطع کارشناسی به شرطی می‌توانند از سنوات ارفاقی بهره‌مند شوند که امکان فراغت از تحصیل طی مدت سنوات ارفاقی را داشته باشند، لذا در  صورت دارا بودن شرایط ذیل به صورت مرحله‌ای یا یکساله می توانند از سنوات ارفاقی بهره‌مند شوند.
  • پیش شرط امکان استفاده از مدت سنوات ارفاقی، تعداد واحدهای درسی گذرانده حداقل ۸۵ واحد می باشد.
  • چنانچه تعداد واحد های گذرانده شده بالای ۱۰۰ واحد باشد، مجوز سنوات ارفاقی به صورت یک ساله صادر می گردد.
  • چنانچه تعداد واحد های گذرانده شده بین ۸۵ الی ۱۰۰ واحد باشد، مجوز سنوات ارفاقی بصورت ترم به ترم و با لحاظ پیشرفت تحصیلی مناسب (گذراندن حداقل ۱۵ واحد در هر ترم) صادر می گردد. این دسته از دانشجویان باید فرم تعهد نامه رسمی سنوات ارفاقی را ارائه نمایند.
  1. چنانچه دانشجوی مشمول بتواند حداکثر تا پایان سنوات ارفاقی فارغ التحصیل شود، از یکسال فرجه مهلت معرفی به نظام وظیفه برخوردار خواهد بود و در صورت پذیرش در مقاطع بالاتر میتواند از معافیت تحصیلی استفاده نماید.
  2. چنانچه دانشجو نتواند تا پایان یکسال سنوات ارفاقی فارغ التحصیل شود، تنها در صورت داشتن پیشرفت تحصیلی قابل قبول در سنوات ارفاقی و با پیش شرط امکان فارغ التحصیل شدن طی مهلت قانونی معرفی به نظام وظیفه، مجوز سنوات بدون غیبت را خواهد داشت.
  3. طبق آیین نامه اجرایی معافیت تحصیلی، فارغ التحصیل شدن در مهلت یکسال معرفی، مجوزی برای صدور معافیت تحصیلی در مقطع بالاتر نخواهد بود. بنابراین چنانچه حتی دانشجو در مهلت معرفی، فارغ التحصیل شود، به هیچ وجه تا پایان خدمت دوره ضرورت یا اخذ معافیت دائم، حق ادامه تحصیل در مقطع بالاتر را نخواهد داشت.
  4. در صورتی که دانشجو در مهلت معرفی هم نتواند فارغ التحصیل شود وارد غیبت خواهد شد و باید نسبت به تعیین تکلیف وضعیت نظام وظیفه خود اقدام نماید.
  5. حداکثر سنوات مجاز در مقطع کارشناسی ۵ سال می باشد.
  6. حداکثر زمان ثبت درخواست سنوات ارفاقی در دفاتر پلیس +۱۰، ۳ ماه پس از اتمام سنوات مجاز اولیه می‌باشد.
                                                                                       اداره پذیرش و ثبت‌نام
دفعات مشاهده: 327 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 3858