درباره دفتر::
اخبار و اطلاعیه ها::
باران سخن::
سلام بر مهدی

همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی       چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی!       به کسی جمال خود را ننموده ای ولیکن       همه جا به هر زبانی، بود از تو گفتگویی!    اللهم عجل لولیک الفرج

در خصوص محتوای سایت
خوب و مفید است
متوسط است
از پیشنهادات نیز استفاده شود

آیا از امکانات سایت کامپیوتر دفتر رضایت دارید؟
بله
خیر
وجود مشکلات نرم افزاری

پایگاه های مرتبط
:: دیدار نخبگان با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۸ |
باسمه تعالی
کانون علمی ،پژوهشی و فرهنگی مدیریت شاهدو ایثارگر در نظر دارد، با عنایت به برگزاری جلسه خصوصی وزیر محترم جناب آقای آذرجهرمی وزیر ارتباطات و فناوری با نخبگان شاهدو ایثارگر دانشگاه در حاشیه همایش بزرگ روز 97/3/7 از کلیه دانشجویان که دارای پیشنهاد، ایده، ابتکار و خلاقیت و... در راستای امورات وزارت خانه ارتباطات و فناوری می باشند.دعوت می شود حداکثر تا تاریخ 97/2/31 فرم حضور در جلسه را از سایت shahed.iust.ac.ir تکمیل نموده و به دفتر مدیریت شاهد تحویل نمایند.ایده های برتر در جلسه با وزیر مطرح شده و حمایت لازم جهت اجرای آن جذب خواهد شد.

دریافت فرم

دفعات مشاهده: 769 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Shahed (Veterans )