درباره دفتر::
اخبار و اطلاعیه ها::
باران سخن::
سلام بر مهدی

همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی       چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی!       به کسی جمال خود را ننموده ای ولیکن       همه جا به هر زبانی، بود از تو گفتگویی!    اللهم عجل لولیک الفرج

در خصوص محتوای سایت
خوب و مفید است
متوسط است
از پیشنهادات نیز استفاده شود

آیا از امکانات سایت کامپیوتر دفتر رضایت دارید؟
بله
خیر
وجود مشکلات نرم افزاری

پایگاه های مرتبط
:: همایش بزرگ سالانه دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد وایثارگر دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۹ |
همایش بزرگ سالانه دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد وایثارگر دانشگاه علم وصنعت ایران
هفتم خرداد ماه 97

الف-    انتخاب دانشجوی نمونه و ممتاز شاهدو ایثارگر

ب -    تشویق دانشجویان دارای معدل بالا و ارتقای معدل     نیم سال اول   97-96

• دانشجویان کارشناسی ورودی 96 دارای معدل 14 و بالاتر
  • دانشجویان کارشناسی ورودی 93 تا 95 دارای معدل 15 و بالاتر
  • دانشجویان کارشناسی که در نیم سال دوم 96-95 مشروط بوده و در نیم سال اول 97-96  قبول شده اند
  • دانشجویان کارشناسی که در نیم سال اول 97-96 نسبت به نیم سال دوم     96-95 ( 2 نمره و بیشتر) ارتقای معدل داشته اند. ( ارتقای معدل از 11 تا 15)
  • دانشجویان کارشناسی ارشد دارای معدل 17 و بالاتر
  • دانشجویان مقطع دکتری دارای معدل 18 و بالاتر
دانشجویان جهت ثبت نام تا روز سه شنبه 97/2/11  به مدیریت شاهد و ایثارگر مراجعه نمایند.
 دانشجویان توجه داشته باشند جهت آمادگی برای مراسم بزرگ سالانه تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه که در روز 97/3/7 ساعت 17:30 با حضور وزیرمحترم فناوری اطلاعات و مسئولین دانشگاه و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور برگزار می گردد حتماً ثبت نام نمایند.
در صورت عدم مراجعه دانشجویان دارای امتیازات بالا ، هر گونه حمایت آموزشی و فرهنگی و رفاهی از طریق مدیریت لغو خواهد شد.
مدیریت شاهد وایثارگر دانشگاه
دفعات مشاهده: 497 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Shahed (Veterans )