هفته دفاع مقدس گرامی باد

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: کسب مقام اول در سومین دوره مسابقات ملی دانشجویی مکانیک سیالات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۹ |
روز چهارشنبه 16 اسفند ماه 96، افتتاحیه سومین دوره مسابقات ملی دانشجویی مکانیک سیالات با حضور جمعی از اعضاء هیأت علمی و دانشجویان در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد. در این مسابقات 14 تیم در طراحی و ساخت هاور کرافت، 9 تیم در طراحی و ساخت فلومتر، 7 تیم آزمایشگاه مجازی و 12 تیم در ساخت نماهنگ شرکت کردند.
پ از ارائه آثار رسیده به دبیرخانه در حضور هیأت داوران، تیم طراحی و ساخت فلومتر دانشگاه علم و صنعت ایران به سرپرستی دکتر سیدحسن هاشم‌آبادی  و  همکاری آقایان مهندس سید مصطفی طباطبایی، مهندس محمد شاهپسندی، مهندس شایان غنمی ، مهندس آرین فرخ بروجرد به عنوان مقام اول انتخاب گردید که به اعضای تیم از سوی دبیرخانۀ مسابقات لوح یادبود و جوایز نقدی اعطا گردید.
 همچنین تیم آزمایشگاه مجازی دانشگاه علم و صنعت ایران به سرپرستی دکتر سیدحسن هاشم‌آبادی  و  همکاری آقایان مهندس احسان رجبی  ، مهندس شاهین شاه نظری به عنوان مقام اول انتخاب گردید که به اعضای تیم از سوی دبیرخانۀ مسابقات لوح یادبود و جوایز نقدی اعطا گردید.
احراز این موفقیت را به  جامعه دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت صمیمانه تبریک عرض کرده و آرزوی موفقیت روز افزون داریم.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 909 بار   |   دفعات چاپ: 76 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.37 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3754