مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: جمعه مورخ ۳ خرداد ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: دعای روزهای مهمانی خدا
:: ضیافت الهی
:: نشست فرهنگی اساتید/بررسی ادوار متفاوت امامت در عصر حضور امامان(ع) و رونمایی از کتاب"فرشته درآید"-1398/2/16
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ شهر خدا ، رمضان و رازهای روزه داری/ 17 اردیبهشت1398
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: برگزاری دومین جشنواره ترویج علم در پایان‌نامه‌های دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۰ |

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در راستای ترویج علم و برقراری ارتباط میان علم و عموم اقشار جامعه در نظر دارد دومین جشنواره ترویج علم در پایاننامههای دانشجویی را برگزار نماید.
اهداف جشنواره

1. معرفی عمومی فرهنگ کاستن از شکاف میان مردم و علم‌ورزان؛
  2. جلب توجه دانشگاهیان و دانشجویان به چالش‌های پیشِ رویِ کشور و تشویق آنان به بررسی این چالش‌ها در پایان‌نامه‌های دانشجویی؛
  3. تشویق دانشگاهیان به برقراری ارتباط مستقیم‌تر با مردم؛
  4. فراهم آوردن زمینه‌ای برای گفت‌وگو و هم‌اندیشی میان علم‌ورزان و مردم دربارۀ چالش‌های پیشِ رویِ کشور؛
  5. جلب توجه عمومی به آموزش غیررسمی و یادگیری مادام‌العمر.

موضوعات جشنواره

در پژوهشی که اخیراً با حمایت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری انجام شده صد مسئله و چالش پیشِ رویِ ایران استخراج و به ترتیب اهمیت مرتب شده است. برخی از چالش‌ها در این فهرست به قرار زیر است:

ضرورت اصلاحات ساختاری اقتصادی /  بحران تأمین آب /  بیکاری /  سرمایۀ اجتماعی و اعتماد عمومی /  بحران ریزگردها و آلودگی هوا /  فقر و نابرابری /  بی‌تفاوتی اجتماعی/  سرمایه‌‌گذاری اقتصادی داخلی و خارجی / نظام قضایی / اخلاق عمومی / امنیت روانی و اجتماعی / حقوق اساسی و شهروندی / کارکردهای اجتماعی فضای مجازی / تخریب تنوع زیستی، مسائل جنگل‌ها و گونه‌های زیستی جانوری / امنیت نرم / سلامت روان / فساد و تقلب علمی / عدالت آموزشی / حقوق زنان / آلودگی‌های آب / مدیریت بازیافت و مسائل ناشی از انبوه زباله‌ها / تغییر الگوی بیماری و شیوع بیماری‌های مزمن ... .

هر کدام از این چالش‌ها که فهرست کامل آنها در سایت‌های خبری در دسترس است یا هر موضوع دیگری که از دید ارائه‌دهندۀ آن یکی از چالش‌های پیشِ رویِ کشور به حساب آید می‌تواند یکی از موضوعات این جشنواره به حساب آید.

نحوه برگزاری جشنواره

شرکت‌کنندگان از همۀ رشته‌های تحصیلی ابتدا خلاصه‌ای را در حدود سیصد کلمه و مستخرج از پایان‌نامۀ خود که در آن به یکی از چالش‌هایِ پیشِ رویِ کشور پرداخته شده است به دبیرخانۀ جشنواره ارسال می‌کنند. این متن باید چنان نوشته شده باشد که مخاطب عمومی و فاقد دانش تخصصی بتواند آن را بخواند و متوجه شود. لازم است در این متن علاوه بر تشریح چالش مد نظر، تحقیقات انجام‌یافته و دستاوردهای آن نیز به زبانی همه‌فهم تشریح شود. بدیهی است چنین متنی همان چکیدۀ مرسوم پایان‌نامه که در ابتدای آن آورده می‌شود نیست و باید مخاطب عام در نگارش آن مد نظر بوده باشد.

خلاصه‌های رسیده توسط داوران جشنواره انتخاب و غربال خواهد شد و از برگزیدگان دعوت می‌شود در روز برگزاری جشنواری برای هیئت داورانی متشکل از افراد غیرمتخصص و متخصص با بهره‌گیری از انواع ابزارها و وسایل سمعی و بصری و دیجیتال ارائه‌ای شفاهی برای هیئت داوران داشته باشند. برندگان جشنواره با رأی مستقیم هیئت داوران مشخص خواهند شد.

شرایط شرکت‌کنندگان:

1. دانش‌آموختگی در یکی از مقاطع کارشناسی ارشد یا دکترا؛
  2. ارائۀ نامۀ مکتوب استاد راهنما دال بر تأیید صحت و دقت علمی مطالب عرضه‌شده در پایان‌نامه

جوایز:

به برگزیدگان جوایزی اعطا خواهد شد. علاوه بر جوایز نقدی، موارد تشویقی زیر نیز در نظر گرفته شده است:

1. چاپ خلاصۀ ارسالی در دفترچۀ چکیدۀ مقالات؛
  2. صدور گواهی حضور و انتخاب در جشنواره؛
  3. انعکاس در رسانه‌ها؛
  4. شرکت در شوراهای علمی دانشگاه‌های برتر؛
  5. تسهیل عضویت در انجمن‌های علمی مرتبط.

آخرین مهلت برای ارسال خلاصه و نامۀ استاد راهنما تا تاریخ ۲۷  فروردین ۹۷ خواهد بود. علاقه ­مندان می ­توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر با شمارۀ ۸۸۰۳۶۱۴۴ داخلی ۲۰۶ تماس حاصل نمایند.

دفعات مشاهده: 631 بار   |   دفعات چاپ: 65 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 3862