درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش دومین نشست والدین با مرکز مشاوره ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ |
دومین نشست هم اندیشی مرکز مشاوره دانشگاه با اولیای دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 96روز پنجشنبه مورخ 96/12/17 در مجتمع رفاهی اساتید برگزار گردید. هدف از این جلسه آشنایی والدین با مرکز مشاوره و تعامل هر چه بیشتر مرکز مشاوره با والدین و بررسی دغدغه های اصلی والدین نسبت به فرزندان دانشجویشان بود.
در این راستا ابتدا پس از تلاوتی چند از آیات قرآن مجید، جناب آقای دکتر موحدی راد مدیر محترم مرکز مشاوره ضمن خیرمقدم به اولیای عزیز و توصیف هدف جلسه اشاره داشتند که یکی از اهداف اصلی ما توانمندسازی فکری و فرهنگی دانشجویان است و ما در این راستا نیازمند کمک شما عزیزان هستیم و سپس به نحوه انتخاب والدین در این نشست توضیحاتی دادند و به  معرفی کانال ارتباط با اولیاء و نحوه ارتباط والدین با مرکز مشاوره دانشگاه اشاراتی داشتند.
سپس جناب آقای دکتر شریعت، معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پس از عرض خیرمقدم و خوشامدگویی هدف اصلی این نشست را تعامل هرچه بیشتر اولیاء با مرکز مشاوره و تعامل والدین با فرزندانشان که بتوانند موفق تر از قبل عمل نمایند، اعلام داشتند و به برگزاری همایش اولیا ویژه ورودی هر سال که سالانه 2 بار (یک بار در اواخر شهریور ماه و یکبار در اردیبهشت ماه برگزار می شود) اشاره کردند و اینکه بصورت سلسله وار سالانه 3 نشست بطور اختصاصی با تعداد کمتری از والدین 40-45 نفر نظیر همین جلسه برگزار میشود توضیحاتی ارائه فرمودند و هدف اصلی این جلسات را  بررسی دغدغه های والدین دانشجویان اعلام داشتند. در ضمن از والدین عزیز خواستند در صورتی که سوالات خصوصی و شخصی در خصوص دانشجویانشان داشتند می توانند بصورت حضوری بعد از اتمام جلسه با جناب آقای دکتر موحدی راد مدیر محترم مرکز مشاوره و استاد ساویز و سرکارخانم ندایی کارشناس مرکز مشاوره بصورت خاص موضوع خود را مطرح و پاسخ را دریافت دارند.
سپس جناب آقای ساویز مشاور محترم معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، سخنرانی جامع و مفصلی را راجع به ویژگی های جوانان و ویژگی های عصر حاضر و نحوه ارتباط جوانان با جامعه و همچنین نحوه تعامل والدین با دانشجو و تاثیر آن در پیشرفت دانشجویان و بحث اینکه در این دنیا هیچ رابطه­ای ارزشمندتر از رابطه والدین با فرزند وجود ندارد، اشارات مفصلی داشتند.
و در انتها مسئولین عزیز، جناب آقای دکتر موحدی راد مدیر محترم مرکز مشاوره و جناب آقای ساویز به سوالات و پرسش های مطروحه در جلسه به صورت شفاهی پاسخ دادند و سرکارخانم ندایی روانشناس بالینی و مشاور آموزشی نیز به سوالات آموزشی والدین عزیز پاسخ دادند. لازم به ذکر است در این نشست تعداد 26 نفر از والدین عزیز حضور داشتند.
پس از اقامه نماز و صرف ناهار و پرسش و پاسخ جلسه در حدود ساعت 15 پایان یافت.

CAPTCHA code

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3754