رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران مرکز مشاوره برتر شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۶ |
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران مرکز مشاوره برتر شد

در بیست و نهمین گردهمایی مدیران مراکز مشاوره دانشگاه های کل کشور، مراکز مشاوره دانشگاه‌های برتر سال ۹۶ در چهار سطح «ممتاز»، «فعال» ،«نمونه»و «برتر » معرفی شده و مورد تقدیر قرار گرفتند.
 براساس ارزیابی‌های صورت‌گرفته توسط دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، «مرکز مشاوره دانشگاه تهران» رتبه «ممتاز» را در بین دانشگاه‌های کشور کسب کرد.
همچنین در این ارزیابی ۹ دانشگاه و از جمله مرکز مشاوره دانشجویی  دانشگاه علم و صنعت ایران به ریاست دکتر موحدی راد به عنوان مراکز مشاوره «برتر»  برگزیده شد.
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران، از سوی دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با ارتقاء به رتبه بالاتر،به عنوان مرکز مشاوره برتر کشور معرفی شد.
 این موفقیت را به جامعه دانشگاهی علم و صنعت تبریک می گوییم. لازم به ذکر است در سالهای گذشته مرکز مشاوره دانشگاه به عنوان مرکز مشاوره فعال و نمونه معرفی شده بود و در سال جاری با ارتقاء به رتبه بالاتر به عنوان برتر معرفی شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 924 بار   |   دفعات چاپ: 71 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.3 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789