Home Home Information Contact Site Map Library

:: پیام تبریک آغاز سال 1397 هجری شمسی
:: نشست تقدیر از اساتید خانم دانشگاه / روز زن / 21 اسفند1396
:: جشن میلاد حضرت زهرا(س) و گرامیداشت روز زن / 20 اسفند 1396
:: برگزاری دفاعیه دکتری در دانشکده شیمی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۶ |
دفاعیه دکتری در دانشکده شیمی

خانم لیلا پناهی دانشجوی دکتری شیمی، در تاریخ 12/12/96 از رساله دکتری خود تحت عنوانبررسی کاربردهای کاتالیزوری چارچوب های نانومتخلخل فلز-آلی در واکنش های اکسایشی، تراکمی و جفت شدن" با راهنمایی آقای دکتر محمدرضا نعیمی جمال  دفاع خواهدکرد.
 استاد راهنمای اول: آقای دکتر محمدرضا نعیمی جمال
 اساتید مشاور: آقای دکتر علی مرسلی، آقای دکتر جواد مختاری
 هیات داوران: آقای دکتر سعید بلالایی، آقای دکتر مجتبی باقرزاده، آقای دکتر محمدقربان دکامین، خانم  فرانک منطقی
  این جلسه ساعت  30/15 روز شنبه در آمفی تئاتر مواد دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.

چکیده :
چارچوب­های فلز-آلی ترکیباتی بلوری هستند که از دو جز اصلی تشکیل شده اند: یون فلزی و یا خوشه ای از یون­های فلزی (گره) و لیگاند آلی (اتصال دهنده). ویژگی­های منحصر به فرد این ساختارها، از قبیل تخلخل بسیار بالا و مساحت سطح بسیار زیاد باعث شده در زمینه ‌های گوناگونی از جمله به عنوان کاتالیزور، حسگر، جاذب گاز و همین طور در ذخیره‌سازی انرژی و انواع گازها، دارو رسانی، جداسازی ترکیبات و لومینسانس کاربرد داشته باشند. در سال­های اخیر، استفاده از این چارچوب­ها به عنوان کاتالیزور، در بسیاری از واکنش­های آلی سنتزی مورد توجه قرار گرفته است. در این پروژه به سنتز برخی از این چارچوب­های فلز-آلی با استفاده از روش سبز آسیاب گلوله­ای پرداخته شده است. فلزات استفاده شده در این ساختارها شامل نمک های فلزی مس، کبالت، نیکل و پالادیوم  می­باشد. همچنین لیگاندهای ترفتالیک اسید، 2-آمینو ترفتالیک اسید و 5،3،1- تری بنزن­کربوکسیلیک اسید برای سنتز این چارچوب­ها به کار گرفته شد. سپس خواص کاتالیزوری چارچوب­های سنتز شده، در واکنش­های تراکمی مانند نووناگل، تهیه مشتقات 1-آمیدوالکیل-2- نفتول­ها، واکنش اکسایشی الکل­های بنزیلی، جفت شدن اکسایشی برای تهیه کاربامات­های انولی و فنولی و جفت شدن سوزوکی مورد بررسی قرار گرفته است. عدم استفاده از حلال در تهیه چارچوب­ها، زمان کوتاه، بازده بالای محصولات در واکنش­ها، جداسازی آسان کاتالیزور، استفاده مجدد از کاتالیزور و عدم کاهش قابل ملاحظه در کارایی کاتالیزور پس از چند مرحله بازیافت از مزایای پروژه حاضر می­باشد.

دفعات مشاهده: 186 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
تهران - میدان رسالت- خیابان هنگام - خیابان دانشگاه علم و صنعت - دانشگاه علم و صنعت ایران - دانشکده شیمی - کدپستی 1674613114
Information: Phone+98 21 77240540-50 / Letter Email Us Selected Contacts | About this site | Privacy policies | © 2007 Iran University of Science & Technology