درباره ما::
سایتهای مرتبط
تقویم

سخنان ائمه معصومین
:: اطلاعیه بیمه تکمیلی در خصوص قرارداد بیمه دانا سال 1396-1395 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۵ |
قابل توجه همکاران محترم
  با عنایت به اتمام قرارداد بیمه دانا در تاریخ 1396/6/31و سپری شدن مدت تعهدات آن شرکت در قبال بیمه شدگان تا پایان آذر ماه سال1396 و انجام تسویه حساب قرارداد با شرکت بیمه دانا ،از همکاران محترم درخواست می گردد چنانچه اسناد و هزینه های پزشکی آنان که به شرکت بیمه تحویل داده شده  تاکنون پرداخت نگردیده است، می توانند از روز شنبه 5 اسفند ماه تا چهارشنبه 9 اسفند ماه  بمدت 5 روز از تاریخ این اطلاعیه درخواست کتبی خود را با ارائه مستندات به اداره رفاه تحویل نمایند. بدیهی است بعد از مهلت فوق تسویه حساب با شرکت بیمه دانا انجام خواهد شد و هیچگونه حق اعتراضی وجود نخواهد داشت .

دفعات مشاهده: 298 بار   |   دفعات چاپ: 54 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3789