عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: چند انتصاب از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۵ |
                             چند انتصاب از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دکتر غلامی (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، در احکام جداگانه ای مورخ 21/11/96 رییس و اعضای کمیته سیاست گذاری روز علم ایران و آلمان را منصوب کرد.
احکام مربوط به روز علم ایران و آلمان که توسط  وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صادر شده، به شرح زیر است:
1. دکتر حسین سالارآملی (قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رییس مرکز همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) به عنوان  «رییس کمیته رییس کمیته سیاست‌گذاری روز علم ایران و آلمان»
2. دکتر محمدعلی برخورداری (رییس دانشگاه علم و صنعت ایران)، به عنوان (عضو کمیته سیاست‌گذاری روز علم ایران وآلمان و رییس کنفرانس سال 2018»
3. دکتر هادی‌ شهریار شاه‌ حسینی (معاون بین الملل دانشگاه علم و صنعت ایران)، به عنوان «عضو کمیته سیاست‌گذاری روز علم ایران و آلمان و دبیر کنفرانس سال 2018»
4. دکتر حسین سلیمی به عنوان «عضو کمیته سیاست‌گذاری روز علم ایران و آلمان»
5. دکتر احمد رضی به عنوان «عضو کمیته سیاست‌گذاری روز علم ایران و آلمان»
روابط عمومی دانشگاه، برای همه این عزیزان توفیق در انجام وظایف محوله آرزو دارد.

دفعات مشاهده: 1222 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3749