رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: برگزاری سخنرانی علمی در دانشکده فیزیک دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲ |
برگزاری سخنرانی علمی در دانشکده فیزیک دانشگاه

به دعوت معاونت پژوهشی دانشکده فیزیک و انجمن علمی این دانشکده، دکتر یوسف ثبوتی روز شنبه پنجم اسفندماه ۱۳۹۶ در دانشگاه سخنرانی علمی ارائه می کند.
دکتر ثبوتی، چهره ماندگار کشور، موسس و رییس رصدخانه ابوریحان بیرونی، دارنده مدال پژوهشی وزارت علوم و موسس و رییس مرکز تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان است. وی با عنوان فیزیک و نقش آن در حفظ محیط زیست، در این دانشگاه سخنرانی خواهد داشت.
دانشکده فیزیک، ساعت برگزاری جلسه سخنرانی را ۱۳ تا ۱۴:۳۰ و محل آن را آمفی تئاتر شماره یک این دانشکده اعلام کرده است.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه :https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 981 بار   |   دفعات چاپ: 61 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.27 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789