معرفی ::
اخبار و اطلاعیه ::
تماس با ما::
فرم معرفی خدمات::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: طرح تحقیقاتی با اقلیم کردستان جمهوری عراق ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ |

حسب مفاوضات فی مابین جمهوری اسلامی ایران و دولت اقلیم کردستان جمهوری عراق و در راستای همکاریهای علمی و فرهنگی وزارت علوم  تحقیقات و فناوری با اقلیم کردستان جمهوری عراق و با هدف پاسخگویی به وظایف تعیین شده از سوی مرکز همکاریهای علمی و بین المللی وزارت متبوع، دانشگاه کردستان به عنوان رئیس کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاریهای علمی با اقلیم کردستان جمهوری عراق به منظور تعمیق و گسترش این روابط و فراهم نمودن مشارکت کلیه دانشگاه های علاقمند در فرآیند این همکاریهای دوجانیه آمادگی خود را برای پذیرش شش طرح تحقیقاتی پیشنهادی موکدا با مشارکت اعضاء هیات علمی دانشگاههای اقلیم کردستان عراق اعلام می دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر به پیوست مراجعه فرمایید.
دفعات مشاهده: 562 بار   |   دفعات چاپ: 97 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3862