:: مراسم معارفه و تقدیر از معاون آموزشی جدید و قدیم دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۰ |
مراسم معارفه و تقدیر از معاون آموزشی جدید و قدیم دانشگاه برگزار شد

مراسم معارفه معاون جدید آموزشی دانشگاه و تقدیر از معاون سابق آموزشی، سه شنبه دهم بهمن ماه 1396 در سالن جلسات ساختمان ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم که با حضور رییس و هیات رییسه دانشگاه، مدیران و کارشناسان حوزه معاونت آموزشی و مدیر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد، معارفه رسمی دکتر ابوالفضل واحدی به عنوان معاون آموزشی دانشگاه برگزار و از خدمات و زحمات چهار ساله دکتر کلانتر در سمت معاون آموزشی، تقدیر و تشکر شد.
در این جلسه ابتدا دکتر برخورداری (رییس دانشگاه)، بر اهمیت جایگاه و نقش آموزش در دانشگاهها تاکید کرد و گفت: هرچند امروز در دانشگاهها، مباحث فناوری و پژوهش را پیگیری می کنیم اما بنیاد و فونداسیون دانشگاه بر آموزش استوار است و اگر آموزش ضعیف باشد، در پژوهش هم به جایی نمی رسیم. ریییس دانشگاه با تبیین فرآیند انتخاب معاونان دانشگاه گفت: ما برای اعتلای دانشگاه کار می کنیم و همه ما وظیفه داریم اگر خدمتی به ما محول می شود و توانایی اش را داریم، با نهایت توان کار را پیش ببریم.
وی در پایان از زحمات و خدمات چهار ساله دکتر کلانتر در مقام معاون آموزشی دانشگاه و از پذیرش مسئولیت توسط دکتر واحدی، تقدیر و تشکر و برای هردوی آنان آرزوی توفیق کرد.
در ادامه جلسه، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (مدیر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) طی سخنانی ابداع روشهایی در آموزش که بر اساس آن پژوهشهای جدی و اساسی شکل گیرد و موجبات ارتباط دانشگاه و صنعت را فراهم آورد، خواستار شد. وی آرزو کرد تلاشهای دکتر کلانتر در سمت قبلی ایشان، مرضی خداوند بوده باشد و برای معاون جدید آرزوی توفیق نمود.
سپس دکتر کلانتر با تشکر از همکاری مدیران و کارکنان حوزه معانت آموزشی و حسن اعتماد رییس دانشگاه به وی، برای دکتر واحدی آرزوی توفیق روزافزون نمود و گفت: همه دانشگاهها اعتقاد دارند آموزش رکن و ناموس دانشگاه است. حوزه آموزش، بسیار حساس و کار بسیار پرفشار اجرایی است. وی گفت: اگر کسی کاری را دوست داشته باشد، برایش خیلی زحمت می کشد و من خوشحالم شخصی این مسئولیت را بر عهده گرفته که با نگاهی بهتر کار را به پیش خواهد برد.
دکتر کلانتر تاکید کرد: باید در جلسه ای گزارش دهم چقدر از برنامه هایی که ارایه کردم، محقق شده و با چه چالشهایی رو به رو بوده ایم چرا که بیان چالشها، قطعا حوزه معاونت آموزشی را تقویت می کند و کمک می کند کارها روان تر به پیش برده شود.
در ادامه جلسه، دکتر واحدی (معاون آموزشی دانشگاه) با اشاره تکرار پذرش این مسئولیت بعد از 16سال گفت: در دوره پرتنشی معاون آموزشی دانشگاه بودم و پس از آن مسئولیت اجرایی در دانشگاه نپذیرفتم ولی امروز تصور می کنم نباید عافیت طلبی کرد و علیرغم همه مشکلاتی که فرا روی همه دانشگاههاست، اگر می توان خدمتی انجام داد باید به میدان آمد چرا که دانشگاه، خانه دوم همه ماست. وی با اشاره به گذار دانشگاهها از نسل اول و دوم به نسلهای بعد گفت: آموزشدر تمام دانشگاهها و نسلهای مختلف آن، زیربناست و باید آموزش و خدمات آن را متناسب با شرایط، متحول کرد.
دکتر واحدی تصریح کرد: در دو بعد قانونگرایی و شفافیت با همکاری دانشگاه و همکارانم تلاش خواهیم کرد و ابزار هر دو نیز، مکانیزه کردن سیستم است. هر چه به این سمت حرکت کنیم، هم شفاف سازی بیشتری می شود و هم قوانین را می توانیم بهتر اجرا کنیم و در این دو زمینه، همراهی و همدلی دانشگاه را انتظار داریم. وی از زحمات دکتر کلانتر تقدیر و تشکر کرد و به وی خداقوت گفت و تاکید کرد برای انتقال تجربیات، مشکلی نداریم.
در خاتمه جلسه، دکتر موسوی (مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه) ضمن تاکید بر لزوم واگذاری برخی امور به دانشکده ها به منظور جلوگیری از تکرار کارها؛ به نمایندگی از سوی مدیران و کارشناسان حاضر در جمع، از دکتر کلانتر تشکر و برای دکتر واحدی آرزوی توفیق کرد. سپس به نشانه سپاس، لوح تقدیر و هدایایی از سوی ریاست دانشگاه به دکتر کلانتر اهدا گردید.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 1353 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3741