برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
کارکنان::
سوالات متداول::
تماس با ما::

:: ثبت نام وام نیمسال دوم تحصیلی ۹۷-۹۶ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱ |
ثبت نام وام دانشجویی نیمسال دوم ۹۷-۹۶
به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند جهت ثبت نام وامهای دانشجویی به پورتال دانشجویی صندوق رفاه (bp.swf.ir) مراجعه نموده و مدارک مورد نیاز برای درخواست وام ضروری، ودیعه مسکن و... را به اداره وام تحویل نمائید و دانشجویانی که ورودی جدید هستند در ابتدا با مدارک مورد نیاز باید حضورا به اداره وام مراجعه نمایند.
مهلت ثبت نام :
  • وام ضروری ویژه دکتری تا تاریخ ۹۶/۱۱/۱۴ (اولویت پرداخت با دانشجویانی است که در بازه زمانی مهرماه تاکنون ثبت نام کرده اند)
  • وام تحصیلی و سایر وامها به غیر از ضروری عادی تا تاریخ ۹۶/۱۲/۶
  • وام ضروری عادی متعاقبا اعلام خواهد شد
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام وامهای دانشجویی
دانشجویان روزانه
  • وام تحصیلی: کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی کارت دانشجویی، کپی سند تعهد محضری، شماره حساب تجارت به نام دانشجو و برای دانشجویانی که متاهل هستند کپی عقدنامه از صفحه ۲ تا ۶ و اگر دارای فرزند هستند کپی شناسنامه فرزند
  • وام ضروری: کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی کارت دانشجویی، کپی سند تعهد محضری، شماره حساب تجارت به نام دانشجو برای دانشجویانی که برای اولین بار درخواست وام میدهند و رویدادهای ضروری شامل (خرید لوازم کمک آموزشی: فاکتور لب تاب، کامپیوتر- فاکتور خرید عینک طبی- هزینه درمان به غیر از دندانپزشکی – فرم پایان نامه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی- فاکتور خرید کتب تخصصی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی- گواهی فوت بستگان درجه یک- حوادث مانند سیل، زلزله، ...)
  • وام ودیعه مسکن: کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی کارت دانشجویی، کپی سند تعهد محضری، شماره حساب تجارت به نام دانشجو، کپی عقدنامه از صفحه ۲ تا ۶ برای دانشجویانی که برای اولین بار درخواست وام میدهند،کپی اجاره نامه با کد رهگیری و تصویر کارنامه
  • وام ازدواج: کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی کارت دانشجویی، کپی سند تعهد محضری، شماره حساب تجارت به نام دانشجو، کپی عقدنامه از صفحه ۲ تا ۶ (ضمنا تاریخ عقدنامه نباید از یکسال گذشته باشد.)
دانشجویان شبانه نوبت دوم
  • وام شهریه: کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی کارت دانشجویی، کپی سند تعهد محضری
جهت تهیه سند تعهد محضری به سایت str.iust.ac.ir قسمت مستندات ، فرمها، فرم تعهدنامه مراجعه نموده و شرایط ضامن کارمند رسمی، پیمانی دولت و در صورت بازنشسته بودن علاوه بر سند تعهد محضری حتما می بایست نامه کسر از حقوق خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم داشته باشند.

دفعات مشاهده: 1136 بار   |   دفعات چاپ: 110 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3647