برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی گروه طرح و برنامه::
اخبار و رویدادها::
دبیرخانه شورای فرهنگی::
کرسی های آزاداندیشی::
مطالعات وبرنامه ریزی فرهنگی::
کمیته راهبردی فرهنگی::
نظارت و ارزیابی فرهنگی ::
فضای مجازی::
معرفی کتاب ::
صوت و تصویر::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
مدیریت ها

دانشگاه علم و صنعت

معاونت فرهنگی و اجتماعی

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

امور فرهنگی و فوق برنامه

مرکز مشاوره دانشگاه

دانشگاه ما

دفترارتبا ط بامدارس

نظرات خود را در مورد سایت ثبت کنید.

:: هفتمین جشنواره فیلم و عکس دانشجویی کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱ |

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، هفتمین جشنواره فیلم و عکس دانشجویی کشور در دو بخش فیلم و عکس به میزبانی دانشگاه های سیستان و بلوچستان و دریانوردی و علوم دریایی چابهار در اسفندماه سال جاری برگزار می شود.
فضل ا... ایرجی، مدیر کل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در این زمینه گفت: حوزه اجتماعی، رویکرد اصلی این جشنواره است و با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر، مقوله پیشگیری از آسیب های اجتماعی، به ویژه پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روان گردان ها به عنوان بخش ویژه این جشنواره قرار گرفته است.
وی در توضیح بخش های مختلف این جشنواره اظهار داشت: بخش فیلم این جشنواره شامل: فیلم کوتاه داستانی، مستند، انیمیشن و فیلم نامه و بخش عکس شامل: تک عکس و مجموعه عکس می باشد. همچنین بخش دیگری نیز در قالب عکس موبایلی در این جشنواره وجود دارد که دانشجویان می توانند عکس های گرفته شده خود را از طریق موبایل به دبیرخانه این جشنواره ارسال نمایند.
وی همچنین درخصوص شرایط شرکت در این جشنواره گفت: در سطح ملی؛ کلیه دانشجویان علاقه مند (دولتی و غیر دولتی) می توانند در این جشنواره شرکت نمایند.
مدیر کل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم بیان داشت: از مهم ترین گروه های هدف این جشنواره کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی به ویژه کانون فیلم و عکس دانشجویی هستند. این گروه های فعال و خودجوش می توانند با به تصویر کشیدن موضوعات مختلف و استفاده از ظرفیت های هنری حضور موثر و کارآمدی در عرصه فرهنگی و اجتماعی داشته باشند.
دفعات مشاهده: 354 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.46 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3647