رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: دکتر دوایی مرکزی به عنوان مشاور وزیر در امور فناوری های نوین منصوب شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۳۰ |
دکتر دوایی مرکزی به عنوان مشاور وزیر در امور فناوری های نوین منصوب شد

با حکم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر امیر حسین دوایی مرکزی به عنوان «مشاور وزیر در امور فناوری های نوین» منصوب شد.
مهندس محمد جواد آذری جهرمی (وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات)، طی حکمی مورخ دهم دیماه 1396، دکتر امیرحسین دوایی مرکزی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه) را به عنوان «مشاور وزیر در امور فناوری های نوین» منصوب کرد.
بخشی از حکم انتصاب دکتر دوایی مرکزی بدین شرح است:
«نظر به سوابق ارزشمندتان در امور علمی و مدیریتی، به موجب این حکم جنابعالی را به عنوان مشاور وزیر در امور فناوری های نوین منصوب می نمایم. توفیق شمار را در پیشبرد اهداف، تقویت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه قادر متعال مسالت می نمایم».
دکتر دوایی مرکزی پیش از این و با حکم دکتر محمود واعظی (وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات)، سمت معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات را برعهده داشته است.
روابط عمومی دانشگاه، این انتصاب شایسته را به دکتر دوایی مرکزی و دانشگاهیان علم و صنعت ایران تبریک می گوید و توفیقات روزافزون ایشان را از درگاه احدیت خواستار است.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 1522 بار   |   دفعات چاپ: 87 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789