درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش کارگاه تدابیر تربیتی کودکان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |
اولین جلسه کارگاه تدابیر تربیتی کودکان زیر 12 سال  با حضور 21 نفر از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه به همراه خانواده شان، سه شنبه 96/10/19 در مرکز مشاوره دانشگاه برگزار شد.
در این کارگاه که توسط آقای ساویز از روانشناسان حوزه اجتماعی برگزار شد، مواردی از قبیل: نقش مستقیم خانواده در سلامت و رشد فرزندان، عوامل اثرگذار خارج از خانه و مدیریت آن، زمینه سازی برای تفاهم و ارتباط پایدار با فرزندان، بحث و تبادل نظر شد. به گزارش روابط عمومی مرکز مشاوره جلسه دوم این کارگاه در روز سه شنبه مورخ 96/10/26 از ساعت 18 الی 19:30 در مرکز مشاوره دانشگاه برگزار می­ گردد.

CAPTCHA code

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3789