درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش کمیته مداخله در بحران روانشناختی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |
رفتارهای خودآسیب رسان به مجموعه اقداماتی اطلاق می­شود که در آن ها شخص به طور آگاهانه قصد آسیب به خود یا نابودسازی خویش را دارد. در این حالت فرد معمولاً احساس درماندگی و ناامیدی دارد و به دنبال راهی برای رهایی از یک مساله یا بحران است.
به منظور ایجاد وحدت و رویه در دانشگاه در خصوص چگونگی مواجهه با موارد رفتارهای خود و دیگرآسیب ­رسان و رفتارهای خشونت­ آمیز، کمیته ای تحت عنوان"کمیته مداخله در بحران­های روانشناختی" یکشنبه 96/10/17 برای اولین بار در مرکز مشاوره دانشگاه با حضور، معاونین محترم فرهنگی و اجتماعی، دانشجویی، مدیر محترم مرکز مشاوره، مدیر محترم حراست دانشگاه، مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه و یکی از کارشناسان محترم اداره خوابگاه­ها تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مشاوره، شیوه نامه مداخله در رفتارهای خودآسیب رسان و بحران­های روانشناختی تنظیم شد و مقرر گردید کارگاه­هایی در جهت آموزش چگونگی رفتار در مواقع بحرانی به دانشگاهیان برگزار شود.

CAPTCHA code

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3754