درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش جلسه شورای سیاست گذاری مرکز مشاوره ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |
اولین جلسه "شورای سیاست گذاری مشاوره و بهداشت روان دانشگاهیان" به منظور تصویب برنامه­ ها و نظارت بر حسن اجرا و ارزیابی فعالیت­های مرکز مشاوره دانشگاه، سه شنبه 96/10/19 ، با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونین محترم فرهنگی و اجتماعی، دانشجویی، اداری و مالی، مسئول محترم نهاد رهبری، مدیر مرکز مشاوره و کارشناس محترم آموزش دانشگاه، در مرکز مشاوره دانشگاه برگزار شد.

CAPTCHA code

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3789