سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: بازدید هیأتی از دانشجویان دانشگاههای لبنان از دانشگاه علم وصنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۰ |
بازدید هیأتی از دانشجویان دانشگاههای لبنان از دانشگاه علم وصنعت ایران

روز سه‌شنبه پنجم دی ماه هیاتی متشکل از 17 دانشجوی نخبه لبنانی از دانشگاههای بیروت و بین‌المللی لبنان از دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید نمودند.
 در این بازدید که با هماهنگی معاونت پژوهشی دبیرخانه شورای عالی فرهنگی انجام شد دانشجویان لبنانی با دکتر هادی‌شهریار شاه حسینی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر مرزبان راد  مدیر ارتباطات فرهنگی و اجتماعی، دانشگاه علم وصنعت ایران، دکتر علی احمدی رئیس دانشکده مهندسی پیشرفت، دکتر شفیعا  استاد دانشکده مهندسی صنایع، دکتر میرزامحمدی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع، دکتر رفیعی آتانی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی پیشرفت و کارشناسان معاونت بین‌الملل دیدار نمودند.
در این ملاقات دکتر شاه حسینی ضمن خیرمقدم، مطالبی در خصوص معرفی دانشگاه علم صنعت ایران و آمادگی جهت پذیرش دانشجوی بین المللی ایراد نمود.  پس از پخش فیلم کوتاهی از دانشگاه، دکتر شفیعا درباره نقش دانشکده مهندسی پیشرفت در شناسایی استعداد دانشجویان  در جهت برطرف نمودن مشکل صنعت صحبت نمودند. همچنین دکتر علی احمدی نیز در مورد  دانشکده مهندسی پیشرفت توضیحاتی ارائه و به فعالیت های دولتی و اجرایی دانش آموختگان و اعضای هیات علمی اشاره نمودند.
 سپس هیأت از مرکز تحقیقات ماهواره،  آزمایشگاههای مرکز داده و مرکز توسعه و پژوهش بازیهای رایانه‌ای و آزمایشگاه یادگیری عمیق در دانشکده مهندسی کامپیوتر بازدید نمودند. در انتها دانشجویان در دانشکده مهندسی پیشرفت حضور  پیدا کرده و د کتر شفیعا مطالبی در مورد نحوه تدریس در دانشکده و نحوه ایجاد انگیزه ایراد نمودند. برنامه بازدید دانشجویان با اقامه نماز مغرب  و عشاء در مسجد دانشگاه خاتمه یافت.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 544 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.118 seconds with 965 queries by yektaweb 3567