برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
فرم ها::
آیین نامه ها و مصوبات::
واحدصنفی::
تسویه حساب رفاهی برای فارغ التحصیلان::
کارکنان::
سوالات متداول::
تماس با ما::

:: ثبت نام وام ویژه دکتری سه ماهه زمستان 97-96 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۰ |

اطلاعیه وام ویژه دکتری سه ماهه زمستان 97-96

با توجه به ابلاغ صندوق رفاه دانشجویان در خصوص ثبت نام وام دانشجویان دکتری برای سه ماهه زمستان فرم شماره 2 وام مربوطه را تکمیل و تا تاریخ 30/10/96 به اداره وامها تحویل نمایند لازم به ذکر است طبق دستور صندوق رفاه امکان تمدید مدت زمان مذکور میسر نیست بنابراین لازم است متقاضیان وام هر چه سریعتر نسبت به تکمیل فرم و ارائه آن به اداره رفاه اقدام نمایند.
نکته: دانشجویانی که برای اولین بار درخواست ثبت نام دارند علاوه بر فرم شماره 2، فرم شماره 1 را هم باید پر کنند.

دفعات مشاهده: 990 بار   |   دفعات چاپ: 193 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3760