حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
 مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : 398

:: امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علم و صنعت ایران و شهرداری کرمانشاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۵ |
امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علم و صنعت ایران و شهرداری کرمانشاه

با هدف ایجاد و گسترش همفکری و همکاری های آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه علم و صنعت ایران و شهرداری کرمانشاه، امروز سه شنبه 5 دی ماه تفاهم نامه ای بین دوطرف به امضا رسید.
بر طبق این تفاهم نامه، دانشگاه علم و صنعت ایران عناوین تحقیقاتی پیشنهادی شهرداری کرمانشاه را در اولویت قرار داده و برای برآوردن نیازهای آموزشی و پژوهشی آن تلاش می کند. ارائه خدمات کارگاهی و آزمایشگاهی و راه اندازی دوره های آموزشی کوتاه مدت مورد نیاز شهرداری کرمانشاه از جمله دیگر تعهدات دانشگاه علم وصنعت ایران است.
همچنین شهرداری کرمانشاه نیز ضمن کمک به تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه ها، کارگاه ها و مراکز تحقیقاتی در دانشگاه جهت بهره برداری مشترک، پیشنهادات خود برای برگزاری دوره های آموزشی، اجرای طرح های تحقیقاتی، مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز و غیره را ارائه کرده و منابع مالی اجرای پروژه ها و غیره  را تامین می کند.
در مراسم امضای این تفاهم نامه دکتر محمدعلی برخورداری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران اظهار امیدواری کرد در آینده علاوه بر شهرداری کرمانشاه، سایر نهادهای این استان نیز ارتباط خود با دانشگاه را تقویت کرده و به تحکیم ارتباط صنعت و دانشگاه کمک کنند.
همچنین مهندس آرش رضایی شهردار کرمانشاه یکی از مشکلات اجرایی در شهرهای مختلف را عدم دسترسی به مطالعات کاربردی و عملیاتی دانست که باعث می شود بین نیازهای شهری و مطالعات انجام شده در دانشگاه ها فاصله وجود داشته باشد. وی افزود: امضای این توافقنامه ها باعث می شود دانشگاه ها بخشی از فکر و ذهن خود را متوجه نیازهای متنوع شهرها کنند تا فعالیت های روزمره شهرداری ها هم بهتر انجام شود. امیدواریم مدیران آتی نیز به این نوع همکاری ها علاقمند شوند.
سپس دکتر تورج محمدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران وجه تمایز دانشگاه علم و صنعت ایران با سایر دانشگاه ها را ارتباط قوی با بخش صنعت دانست و از تلاش های دانشگاه برای گسترش ارتباطات با دیگر دانش آموختگان در شهرهای مختلف و استفاده از ظرفیت های آنها خبر داد. وی از برنامه دانشگاه علم وصنعت ایران برای تقویت و گسترش ارتباطات و تعاملات در سطح استان کرمانشاه و به خصوص با بخش صنعت خبر داد تا کشور از نتایج این همکاری ها بهره مند گردد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 922 بار   |   دفعات چاپ: 62 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3638