درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش کارگاه مهارت حل مسئله ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۴ |
کارگاه آموزشی "مهارت حل مسئله" ۲۷ آذر ۹۶ در دانشکده فیزیک دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران، مدرس این کارگاه، زینب عظیمی، دکترای روانشناسی بوده و در آن مهارت های حل مساله آموزش داده شد.
گفتنی است،حل مسأله عبارتست از تعریف دقیق مشکلی که فرد با آن روبروست، شناسایی و بررسی راه حلهای موجود و برگزیدن و اجرای راه حل مناسب و ارزیابی فرایند حل مسأله تا به این ترتیب فرد دچار دغدغه و اضطراب نشود و از راههای غیر سالم برای حل مشکل خویش استفاده نکند.
همچنین در مهارت تصمیم گیری، افراد می آموزند که تصمیم گیری چیست و چه اهمیتی دارد. آنها با انواع تصمیم گیری آشنا شده و مراحل یک تصمیم گیری را گام به گام تمرین می کنند.

CAPTCHA code

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3749