حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: تقدیر رییس دانشگاه علم و صنعت ایران از مدیر نمایشگاه دایمی دستاوردهای این دانشگاه در سال 96 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۳ |

رییس دانشگاه علم و صنعت ایران با اهدای تقدیر نامه‌ ای به دکتر پریسا حجازی (مدیر نمایشگاه دایمی دستاوردهای دانشگاه - نماد) از زحمات دست اندرکاران این نمایشگاه تجلیل کرد.
در بخشی از این تقدیر نامه آمده است: به نمایندگی از جامعه دانشگاهیان علم و صنعت ایران، مراتب تقدیر و تشکر خود را از زحمات بی شائبه ای که در مسیر توسعه و تعالی دانشگاه و معرفی شایسته دستاوردهای آن در سال 1396 در نمایشگاههای متعددی که به همت و تحت مدیریت شما گردآوری شد به عمل آوردید؛ ابراز می دارد. بی تردید مستند نمودن و گردآوری دستاوردها، به نمایش درآوردن مناسب آنها و سازماندهی ظرفیت انسانی دانشگاه- به ویژه در بخش دانشجویی- تا نیل به توفیقاتی که موفق به آن شدیم- علی الخصوص دستیابی به رتبه های ممتاز و متمایز در مقایسه با دیگر دانشگاهها و دستگاهها- مستلزم پشتکار و بردباری مثال زدنی است که شما به خوبی آن را متجلی ساختید.
گفتنی است، غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران اخیرا و در روز 26 آذرماه 96 به عنوان یکی از غرفه های برتر هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار (22 تا 26 آذرماه 96) شناخته شد که غرفه مذکور در حوزه دفتر همکاری های علمی و صنعتی دانشگاه علم و صنعت ایران و با مدیریت دکتر پریسا حجازی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز) طراحی و عرضه گردید.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1119 بار   |   دفعات چاپ: 128 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3760