عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: برنامه های هفته قران دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۳ |
برنامه های هفته قران دانشگاه

ویژه برنامه های «هفته قران» در دانشگاه از دوم تا ششم دیماه 1396 توسط کانون قران و عترت دانشگاه و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اجرا می شود.
در اولین روز از این برنامه، حجت الاسلام والمسلمین تقدیری به مناسبت ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی، در آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه، سخنرانی کرد. در روز دوم، از رهیافته شیعه از جامعه المصطفی (آقای موسی کومبا از کشور سنگال) دعوت به عمل آورده شد.
روز دوشنبه چهارم دیماه، ویژه برنامه ای شامل تواشیح، دعوت از اعجوبه قرانی(علی فیضی)، سخنرانی قرانی محسن رضازاده با موضوع نقش قران در جهان بینی انسان، تجلیل از فعالین قرانی دانشگاه و برگزاری مسابقات، از ساعت 13 در آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه تدارک دیده شده است.
برنامه هفته قران در روز سه شنبه شامل دعوت از قاری بین المللی (مهدی عادلی) برای تلاوت آیاتی از کلام نور است.
در روز پایانی این هفته نیز مصادف با خجسته میلاد امام حسن عسکری (ع)، مراسم مولودی خوانی توسط حاج حمید منتظر برنامه ریزی شده است.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 991 بار   |   دفعات چاپ: 98 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.3 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3749