حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: افتتاح سالن جدید آزمایشگاه مرجع مرکزی دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۸ |
افتتاح سالن جدید آزمایشگاه مرجع مرکزی دانشگاه علم و صنعت ایران

با حضور رییس دانشگاه، هیات رییسه و و مدیر امور پژوهش دانشگاه، سالن جدید آزمایشگاه مرجع مرکزی دانشگاه رسما افتتاح شد.
ساختمان شماره 2 آزمایشگاه مرجع مرکزی دانشگاه، تجهیزات جدید پیشرفته آزمایشگاهی را در خود جای خواهد داد. ضمن آنکه ساختمان شماره یک نیز برخی دستگاهها و تجهیزات را همچنان در خود جای داده و به فعالیت ادامه خواهد داد.
دکتر سلطانیه (مدیر امور پژوهش دانشگاه) درباره ضرورتها و مزایای ساخت و تجهیز این آزمایشگاه مرکزی گفت: دانشگاه دستگاههای جدیدی را در مرحله ثبت سفارش دارد که برخی از آنها بسیار حساس بوده و شرایط خاصی برای نگهداری لازم دارند. در فضای قبلی آزمایشگاه مرکزی، فضا و مکان برای استقرار و نگهداری این تجهیزات مناسب نبود، لذا جایابی برای گسترش و توسعه آزمایشگاه در فضایی مناسب و پایدار برای استقرار دستگاههای بسیار حساس در برابر عوامل جوی، ضرورت داشت .
وی افزود: آزمایشگاه مرکزی علاوه بر  دانشگاهیان دانشگاه علم و صنعت ایران به سایر دانشگاهها و مراکز پژوهشی بیرون از دانشگاه نیز سرویس می دهد. در هر دانشگاهی آزمایشگاه مرکزی به نوعی پیشانی تجهیزات آن دانشگاه محسوب می شود.  دانشگاه  بسیاری از تجهیزات «با تکنولوژی بالا  high tech»  را در اختیار دارد. متاسفانه تعدادی از این تجهیزات آنچنان که شاید و باید مورد بهره برداری قرار نمی گیرند. آزمایشگاه مرجع مرکزی، استفاده حداکثری و عام از تجهیزات موجود را در دستور کار خود قرار داده است.
مدیر امور پژوهش دانشگاه تصریح کرد: سیاست وزارت عتف بر توسعه آزمایشگاه مرکزی قرار گرفته است تا از این وسایل به نحو احسن استفاده شود. تمام عملکرد آزمایشگاههای عضو شبکه بیت دانشگاه توسط وزارت عتف رصد شده و بر اساس کارایی تجهیزات بودجه های جدید اختصاص می دهد. یعنی از طریق نرم افزارهایی عملکرد دانشگاهها را مورد ارزیابی قرار می دهد که اعتبارات تجهیزاتی دانشگاهها نیز بر اساس آن تخصیص می یابند.
 وی در خصوص اقدامات اخیر معاونت پژوهشی و برخی دستگاههای در دست خرید برای این آزمایشگاه گفت: معاونت پژوهشی در راستای ارتقای خدمات رسانی آزمایشگاهی و پیرو سیاست های وزارت علوم برای تجهیز آزمایشگاههای مرکزی، دستگاههای جدیدی را سفارش داده از جمله خرید «میکروسکوپ الکترونیکی» به ارزش 2.7 میلیارد تومان و «دستگاه رامان» به ارزش 1.2 میلیارد تومان را در مرحله ثبت سفارش دارد که مقدار قابل توجهی از هزینه های آن از خارج از دانشگاه تامین شده است.
مدیر امور پژوهش دانشگاه در خصوص تمهیدات دیگر معاونت پژوهشی برای ارتقای سطح کیفی خدمات آزمایشگاه مرجع مرکزی دانشگاه گفت: از آنجا که بر اساس نتایج آزمایشگاهی، برخی تصمیمات مهم رقم زده می شود، نتایج باید تا حد بالایی قابل اعتماد باشند که این امر هم علاوه بر دستگاههای پیشرفته، نیازمند برخورداری از استاندارد ایزو 17025 است. اجرای این استاندارد هم، نیازمند فضا و پرسنل لازم است. از این رو، با توجه به محدودیت دانشگاه برای جذب پرسنل، در آزمایشگاه چهار نفر سرباز پژوهشی (دونفر دکتری و دو نفر کارشناس ارشد) را در اختیار گرفته ایم و لذا فرآیند پیاده سازی ایزو 17025 را در دستور کار خود قرار داده ایم.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1195 بار   |   دفعات چاپ: 113 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3760