هفته دفاع مقدس گرامی باد

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: دکتر مجید رضا آیت اللهی به عنوان پژوهشگر برگزیده کشوری انتخاب شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۸ |
دکتر مجید رضا آیت اللهی به عنوان پژوهشگر برگزیده کشوری انتخاب شد

در هجدهمین آیین معرفی پژوهشگران برگزیده کشوری، از دکتر مجید رضا آیت اللهی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان پژوهشگر برتر کشور تجلیل شد.
در این مراسم که عصر روز 27 آذرماه 96 و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سالن اجلاس سران برگزار شد از 16 عضو هیات علمی به عنوان پژوهشگر برگزیده  و 2 عضو هیات علمی و 2 محقق فعال در شرکت های دانش بنیان به عنوان فناور برگزیده کشور تجلیل شد.
روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران انتخاب شایسته دکتر آیت اللهی را به دانشگاهیان دانشگاه و این استاد ارجمند تبریک گفته و توفیقات روز افزون ایشان را در دستیابی به قله های علم و فناوری آرزو دارد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 995 بار   |   دفعات چاپ: 87 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.25 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3754