درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش مهارتهای ارتباطی والدین با دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۷ |
کارگاه مهارت های ارتباطی والدین با دانشجویان 23 آذر 96 در محل مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران، مدرس این کارگاه، شهناز نیلوفری، مشاور خانواده بوده و مباحثی مانند تغییر در خانواده همزمان با دانشجو شدن فرزند، تغییر در دانشجو، انتظارات واقع بینانه و حمایت لازم، تقویت روابط خانوادگی و مهارت های مورد نیاز خانواده در آن مطرح شد.
گفتنی است، این نخستین کارگاه آموزشی برای اولیای دانشجویان و در راستای ارتباط مرکز مشاوره با آن ها بوده است که تعدادی از والدین در آن شرکت کردند.

CAPTCHA code

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3754