:: سه انتصاب از سوی معاون پژوهش و فناوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۵ |
سه انتصاب از سوی معاون پژوهش و فناوری

با حکم دکتر تورج محمدی  (معاون پژوهش و فناوری)، سه انتصاب در دانشگاه صورت پذیرفت.
معاون پژوهش و فناوری طی حکم مورخ 296/09/22، مهندس گرانهمر را برای مدت یک سال به عنوان «سرپرست دفتر اموز انتقال فناوری و تجاری سازی» ، مهندس نعمتی را به عنوان «سرپرست دفتر اموز نو آوری و کارآفرینی» و با حکم مورخ 96/09/19، دکتر وصال حکمی  را به عنوان «مدیر دفتر تعاملات دانشگاه با صنایع حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات»منصوب کرد.
روابط عمومی دانشگاه، این انتصابات شایسته را به نامبردگان تبریک عرض نموده، برای آنان توفیقات روزافزون آرزو دارد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 769 بار   |   دفعات چاپ: 79 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3731