حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
 مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : 398

:: سه انتصاب از سوی معاون پژوهش و فناوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۵ |
سه انتصاب از سوی معاون پژوهش و فناوری

با حکم دکتر تورج محمدی  (معاون پژوهش و فناوری)، سه انتصاب در دانشگاه صورت پذیرفت.
معاون پژوهش و فناوری طی حکم مورخ 296/09/22، مهندس گرانهمر را برای مدت یک سال به عنوان «سرپرست دفتر اموز انتقال فناوری و تجاری سازی» ، مهندس نعمتی را به عنوان «سرپرست دفتر اموز نو آوری و کارآفرینی» و با حکم مورخ 96/09/19، دکتر وصال حکمی  را به عنوان «مدیر دفتر تعاملات دانشگاه با صنایع حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات»منصوب کرد.
روابط عمومی دانشگاه، این انتصابات شایسته را به نامبردگان تبریک عرض نموده، برای آنان توفیقات روزافزون آرزو دارد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 564 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3638