حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: نصب و راه اندازی دستگاه GSM GPRS RTU در پست برق شماره هشت دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۲ |
نصب و راه اندازی دستگاه GSM GPRS RTU در پست برق شماره هشت دانشگاه

پست برق شماره هشت دانشگاه مجهز به دستگاه GSM GPRS RTU شد.
دستگاه GSM GPRS RTU توسط مهندس حسینی (مدیر شرکت فرحان نیرو و مخترع این دستگاه)، به دانشگاه علم و صنعت ایران اهدا شد که با حضور دکتر شهرتاش (عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و مدیریت قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری سامانه قدرت دانشگاه)، مسئولان و کارکنان اداره خدمات و پشتیبانی و جمعی از دانشجویان، در پست برق شماره هشت دانشگاه نصب گردید.
این دستگاه قادر به اندازه گیری و جمع آوری کمیت های جریانی- ولتاژی پست و ارسال فرامین قطع و وصل است. همچنین به محض وقوع حوادث و اتفاقات، به صورت خودکار و بدون دخالت نیروی انسانی، جزئیات حادثه را با دقت زمانی هزارم ثانیه از طریق پیام کوتاه (SMS) به اطلاع مسئولینی که شماره آنها در حافظه دستگاه ثبت شده، ارسال می کند و همزمان در حافظه دستگاه و بانک اطلاعاتی SQL سرور مرکز کنترل ذخیره می نماید. علاوه بر این تمامی اطلاعات اندازه گیری شده و اتفاقات رخ داده در پست از طریق GPRS به سیستم سرور ارسال می شود.
 نصب این دستگاه در شناسایی وضعیت پست و زمان وقوع حوادث در آن و همچنین عملیات نگهداری و تعمیرات به اداره خدمات کمک قابل توجهی می کند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 1218 بار   |   دفعات چاپ: 112 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3760