حدیث هفته

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله:(
مَن عَمِلَ بِما یَعلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلمَ ما لَم یَعلَم.
هر کس به آنچه می ‏داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را که نمی ‏داند به او ارزانی می ‏دارد.
(مرآ‌ه العقول ج3،ص286

روز وحدت حوزه و دانشگاه گرامی باد

:: بیانیه دانشگاه علم و صنعت ایران در خصوص اقدام تاسف بار معدود دانشجویان در پاک کردن پرچم های منحوس رژیم صهیونیستی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۰ |

دانشگاهیان محترم دانشگاه علم و صنعت ایران

ضمن تبریک رشادت های اخیر سربازان غیور سپاه اسلام در مواجهه با تکفیریهای صهیونیستی و آمریکایی و پیروزیهای گسترده جبهه مقاومت به مردم شهید پرور و انقلابی ایران و منطقه، اقدام نابخردانه و توطئه آمیز رئیس جمهور آمریکای جنایتکار در اعلام قدس شریف به عنوان پایتخت رژیم جعلی اسرائیل، یک بار دیگر ماهیت پلید آنان را در دشمنی با امت اسلام به منصه ظهور رسانده است. ضمن محکوم کردن این اقدام ددمنشانه و جانبدارانه شیطان بزرگ، با فضل الهی و بفرموده مقام معظم رهبری این بار نیز آمریکای جنایتکار به مراتب شکست سنگین تری خواهد خورد. خوشبختانه دانشگاهیان دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور پررنگ خود در راهپیمایی و تجمع در مزار شهدا در روز گذشته به وظیفه انقلابی خود همچون همیشه عمل نمودند.
اما در این میان اقدام تأسف بارمعدود افرادی در پاک کردن پرچمهای منحوسرژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار، احساسات پاک دانشگاهیان عزیز و ملت شریف ایران اسلامی را جریحه دار نموده است.
دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن تقبیح این حرکت و محکوم کردن آن، قطعاً به وظیفه قانونیخود در این راستا لازم عمل خواهد کرد.لذا انتظار این است همکاران دانشگاهی با آرامش مثال زدنی که تاکنون داشته اند به وظیفه خود عمل کرده و اقدام قانونی را به مسئولین امر و مراجع ذیصلاحدانشگاه بسپارند.
رجاء واثق داریم که دانشگاهیان عزیز و سربلند دانشگاه علم و صنعت ایران در راستای حفظ آرامش که همراه مورد تأکید مدیریت و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه می باشد، با همراهی و همصدائی با جامعه اسلامی نخواهند گذاشت که دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مقصود پلید خود دست یابند.

و من ا.. التوفیق
 دانشگاه علم و صنعت ایران

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 1532 بار   |   دفعات چاپ: 102 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر