رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: سمینار پژوهشی دانشگاه بیستم آذرماه برگزار خواهد شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۸ |
سمینار پژوهشی دانشگاه بیستم آذرماه برگزار خواهد شد

سمینار پژوهشی دانشگاه علم و صنعت ایران، روز دوشنبه بیستم آذرماه 1396، در محل مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) برگزار می شود.
این سمینار به منظور تشریح فعالیتهای پژوهشی دانشگاه و تقدیر از پژوهشگران برتر هیات علمی برگزار می گردد.
در این سمینار از مهندس بیطرف (معاون پژوهشی وزارت نفت) دعوت به عمل آمده است و قرار است ضمن معرفی دو عضو هیات علمی به عنوان «استاد ممتاز دانشگاه»؛ سه پژوهشگاه: 1. ازدیاد برداشت (مربوط به مهندسی شیمی، نفت و گاز)؛ 2. انستیتو توربین گازی و اندازه گیری هوشمند و 3. محل جدید آزمایشگاه مرکزی افتتاح شوند. همچنین تغییر رسمی نام دانشکده مهندسی شیمی، به «دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز» اعلام و منتخبین پژوهش و فناوری دانشگاه بر اساس کسب بالاترین امتیاز پژوهشی (در زمینه امور پژوهش، ارتباط با صنعت و امتیاز کل)، به تفکیک دانشکده ها معرفی و تقدیر می شوند.
در این سمینار، سخنرانی رییس دانشگاه، معاون پژوهش و فناوری و مهندس بیطرف برنامه ریزی شده است.
گفتنی است معاون پژوهش و فناوری در این سمینار، گزارش عملکرد فعالیت پژوهشی دانشگاه در چهار سال اخیر را ارایه خواهد کرد.
لازم به ذکر است که هفته پژوهش از 18 آذرماه آغاز و تا 27 این ماه ادامه دارد و به همین مناسبت در این هفته، نمایشگاهی در محل مجتمع چکیده فعالیتهای پژوهشی دانشکده ها دایر خواهد بود.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 1077 بار   |   دفعات چاپ: 114 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789