درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش کارگاه مهارت حل مسئله ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۲ |
مرکز مشاوره کارگاه آموزشی مهارت حل مسئله را در تاریخ 96/9/11 در دانشکده مکانیک برگزار نمود. مدرس کارگاه خانم دکتر عظیمی از روان شناسان مرکز مشاوره بودند.
حل مسأله عبارت است از تعریف دقیق مشکلی که فرد با آن روبروست، شناسایی و بررسی راه حل های موجود و برگزیدن و اجرای راه حل مناسب و ارزیابی فرایند حل مسأله تا به این ترتیب فرد دچار دغدغه و اضطراب نشود و از راههای غیر سالم برای حل مشکل خویش استفاده نکند. در مهارت تصمیم گیری افراد می آموزند که تصمیم گیری چیست و چه اهمیتی دارد. آنها همچنین با انواع تصمیم گیری آشنا شده و مراحل یک تصمیم گیری را گام به گام تمرین می کنند.
این کارگاه با حضور 50 نفر از دانشجویان برگزار شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3701